F
fantomX
Гостин
Дебелиов ги чекаше в соблекувална, ми избега брзо инаку ќе го „овековечевме“ и него овде.
балетанот не вреди ни 40 мил. евра70 милиони за Торес.Јак играч е,ама не вреди толку.Што е многу многу е.
За 70 ги зеаме Швајни и Агуеро.
Морони се управава друго не коментирам...Дали само мене страшно ме потсеќа на Кака и во игра и во изглед?
Господе дај бар со ова трофеиве израдувај ме, ко веќе не со заминување на „играчиштево“....
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1272930/Nicolas-Anelka-poised-pen-new-Chelsea-deal-2013.html
Зависи од условите на новиот договор.... :smir:Морони се управава друго не коментирам...
Maximum 30.000 :kesa:Зависи од условите на новиот договор.... :smir:
Хахахахха.. е сега стварно ме изнасмеа:pos2:, читај прво убаво кој кого омаловажува, па потоа пишувај, а инаку незнам кого повеќе го боли - дали нас со 18 титули во ПЛ и 3 во ЛШ, или вас со едвај 3 во ПЛ и како што ме држи сеќавањето ниедна во ЛШ:uvo:. Али добро е, бевте блиску овие неколку сезони да освоите и во ЛШ, ама јбг немавте спортска среќа(знаење):pos2:. Така да искулирај батка и смени си го мислењето дека сте над некого и дека сте нешто, знаеме кај играат Нотингем Форест, а се над вас во се и сешто, така да уживај и гледај си фудбал како другите освојуваат, а твојот Челзи само троши пари и се мачи да освои.:pos2:. :helou:Гледам гејскиот фанклуб го омаловажува Челзи и навредува навивачи. Ах ги боли и тоа како ги боли дека за класа сме над нив и над сите други у Премиер :pusk:
ПС честито нека им е на дечките за трофејот !
Може и јас ?
Зимајте,зимајте...:pos2:...Да видат овие педерчињава од манчестер кој е кој оваа сезона,и да престанат да се понашаат ко дегени,и да признаат пораз машки,а не ко пичкишта. :helou:Супер Франк, брат ти земам потпис и јас. :helou:
Неќам да провоцирам али http://www.arsenal.com/match-menu/3157496/youth/arsenal-yth-v-chelsea-yth?tab=report
http://www.arsenal.com/match-menu/3157688/youth/chelsea-yth-v-arsenal-yth?tab=report
Штета само што оваа година испаднавме од Ипсвич во купот, иначе ќе можевме да го повториме успехот од минатата година и првенство и купот.
Ај бриши од тука,пицајзло...:nesum:...Шо навивачи ќе беа ова бе?:jaj:...Ах,ова комплексиве што прават..цццц..Хахахахха.. е сега стварно ме изнасмеа:pos2:, читај прво убаво кој кого омаловажува, па потоа пишувај, а инаку незнам кого повеќе го боли - дали нас со 18 титули во ПЛ и 3 во ЛШ, или вас со едвај 3 во ПЛ и како што ме држи сеќавањето ниедна во ЛШ:uvo:. Али добро е, бевте блиску овие неколку сезони да освоите и во ЛШ, ама јбг немавте спортска среќа(знаење):pos2:. Така да искулирај батка и смени си го мислењето дека сте над некого и дека сте нешто, знаеме кај играат Нотингем Форест, а се над вас во се и сешто, така да уживај и гледај си фудбал како другите освојуваат, а твојот Челзи само троши пари и се мачи да освои.:pos2:. :helou:
Брат,играч како што е Агуеро,јас не би го молел по 300 пати да дојде кај нас...Едноставно играчот треба да го молиш за да потпише.Ако не сака нека си седи во тоа посрано Атлетико и нека губи по 5-0 од Барселона и Реал Мадрид.Јас сум за Давид Виља или Торес(ако си оди од Ливерпул)...Фали еден добар напаѓач покрај Дрогба.Анелка летово може и комотно да се продаде.А,и да Швајни исто така на местото на Балак..Деко,Белети,Фереира - аут.70 милиони за Торес.Јак играч е,ама не вреди толку.Што е многу многу е.
За 70 ги зеаме Швајни и Агуеро.