Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Дебелиов ги чекаше в соблекувална, ми избега брзо инаку ќе го „овековечевме“ и него овде.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Пишав и погоре...треба да бидат среќни што не изгубија 10-1

П.С. Кој сака нека го земе потписот мој...:smir::smir:

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Гледам гејскиот фанклуб го омаловажува Челзи и навредува навивачи. Ах ги боли и тоа како ги боли дека за класа сме над нив и над сите други у Премиер :pusk:

ПС честито нека им е на дечките за трофејот !

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
70 милиони за Торес.Јак играч е,ама не вреди толку.Што е многу многу е.
За 70 ги зеаме Швајни и Агуеро.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
балетанот не вреди ни 40 мил. евра
швајни со џеко или ибра би било супер

иначе честитки за младинците
се надевам дека повеќе од нив ќе можеме да искористиме за во блиска иднина
најмногу сметам на какута,клифорд,брума и хатчинсон:vozbud:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Дали само мене страшно ме потсеќа на Кака и во игра и во изглед?

Господе дај бар со ова трофеиве израдувај ме, ко веќе не со заминување на „играчиштево“....
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1272930/Nicolas-Anelka-poised-pen-new-Chelsea-deal-2013.html
Морони се управава друго не коментирам...

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Гледам гејскиот фанклуб го омаловажува Челзи и навредува навивачи. Ах ги боли и тоа како ги боли дека за класа сме над нив и над сите други у Премиер :pusk:

ПС честито нека им е на дечките за трофејот !
Хахахахха.. е сега стварно ме изнасмеа:pos2:, читај прво убаво кој кого омаловажува, па потоа пишувај, а инаку незнам кого повеќе го боли - дали нас со 18 титули во ПЛ и 3 во ЛШ, или вас со едвај 3 во ПЛ и како што ме држи сеќавањето ниедна во ЛШ:uvo:. Али добро е, бевте блиску овие неколку сезони да освоите и во ЛШ, ама јбг немавте спортска среќа(знаење):pos2:. Така да искулирај батка и смени си го мислењето дека сте над некого и дека сте нешто, знаеме кај играат Нотингем Форест, а се над вас во се и сешто, така да уживај и гледај си фудбал како другите освојуваат, а твојот Челзи само троши пари и се мачи да освои.:pos2:. :helou:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Може и јас ? :)
Супер Франк, брат ти земам потпис и јас. :helou:
Зимајте,зимајте...:pos2:...Да видат овие педерчињава од манчестер кој е кој оваа сезона,и да престанат да се понашаат ко дегени,и да признаат пораз машки,а не ко пичкишта. :helou:

Неќам да провоцирам али http://www.arsenal.com/match-menu/3157496/youth/arsenal-yth-v-chelsea-yth?tab=report

http://www.arsenal.com/match-menu/3157688/youth/chelsea-yth-v-arsenal-yth?tab=report

:)

Штета само што оваа година испаднавме од Ипсвич во купот, иначе ќе можевме да го повториме успехот од минатата година и првенство и купот.

Хахахахха.. е сега стварно ме изнасмеа:pos2:, читај прво убаво кој кого омаловажува, па потоа пишувај, а инаку незнам кого повеќе го боли - дали нас со 18 титули во ПЛ и 3 во ЛШ, или вас со едвај 3 во ПЛ и како што ме држи сеќавањето ниедна во ЛШ:uvo:. Али добро е, бевте блиску овие неколку сезони да освоите и во ЛШ, ама јбг немавте спортска среќа(знаење):pos2:. Така да искулирај батка и смени си го мислењето дека сте над некого и дека сте нешто, знаеме кај играат Нотингем Форест, а се над вас во се и сешто, така да уживај и гледај си фудбал како другите освојуваат, а твојот Челзи само троши пари и се мачи да освои.:pos2:. :helou:
Ај бриши од тука,пицајзло...:nesum:...Шо навивачи ќе беа ова бе?:jaj:...Ах,ова комплексиве што прават..цццц..

Брат,играч како што е Агуеро,јас не би го молел по 300 пати да дојде кај нас...Едноставно играчот треба да го молиш за да потпише.Ако не сака нека си седи во тоа посрано Атлетико и нека губи по 5-0 од Барселона и Реал Мадрид.Јас сум за Давид Виља или Торес(ако си оди од Ливерпул)...Фали еден добар напаѓач покрај Дрогба.Анелка летово може и комотно да се продаде.А,и да Швајни исто така на местото на Балак..Деко,Белети,Фереира - аут.

пс..
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1272930/Nicolas-Anelka-poised-pen-new-Chelsea-deal-2013.html

:jaj:

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Најмногу сакам Торес да дојде, е тогаш ќе ни нема рамен :vozbud:

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.043
Поени од реакции
2.130
Да дојде торрес најголем ќејф ке ми напраи , тогаш растур ке ги праиме ...не манчестер , не арсенал никој ке ни нема равен ... :vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom