Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Овен Којл,или како се вика дебилов...
Друже,наместо да сереш за Челзи,глеај екипата да не ти испадне од ПЛ.

Човеков кажува мислиш Болтон се бори за титула и сеа уништени од судијата се.Боже сачувај од вакви кретеноидни личности.

ок сега полесно се дише, но од друга страна не смееме ад дозволи ме да не снајде истото од арсенал

Примете ги моите честитки како први за шампионската титула....Реално гледано нема шанса да изгубите 2 натпревари до крајот од вкупно 5...па ако сакате сите 5 играјте ги со Барселона...

Се надевам дека следната сезона, ке ве симниме од тронот !

Спортски поздрав и уште еднаш честитки !:helou:

Бегај Македонец,не ни праи малери сеа..ќе честитате кога ќе биде готово,засега ништо не е завршено...:smir:

Примете ги моите честитки како први за шампионската титула....Реално гледано нема шанса да изгубите 2 натпревари до крајот од вкупно 5...па ако сакате сите 5 играјте ги со Барселона...

Се надевам дека следната сезона, ке ве симниме од тронот !

Спортски поздрав и уште еднаш честитки !:helou:

Како прво, една корекција, 4 натпревари до крај...

Инаку, видовме дека Тотенем може да изигра добар натпревар. Ако ние загубиме, а Манчестер тепа со Сити, е ондак ќе биде лошо...

Како прво, една корекција, 4 натпревари до крај...

Инаку, видовме дека Тотенем може да изигра добар натпревар. Ако ние загубиме, а Манчестер тепа со Сити, е ондак ќе биде лошо...
Е ондак ќе биде весело. Иначе да си прашам тука,најсигурно ми е,да не барам сеа по нетов.. Ливерпул-Челзи ќе биде на 1ви мај така? Оти Игорче некни спомнуваше раздолжено коло ќе имало,па да си прашам :)

Е ондак ќе биде весело. Иначе да си прашам тука,најсигурно ми е,да не барам сеа по нетов.. Ливерпул-Челзи ќе биде на 1ви мај така? Оти Игорче некни спомнуваше раздолжено коло ќе имало,па да си прашам :)
На 2 мај, преместена е.

После сите ебани константации и анализи,заклучив дека се од нас зависи.
Значи ако го тепаме Тотенхем,тогаш шансите ни се ептен големи.Ако ја усереме,тогаш ќе треба да се ваѓаме со Ливерпул на гости,што ни малку не ми се допаѓа...

2-ри!

Ради обврски само крајов од дербиво на лепотаниве го фатив. Туку шо беше муабетот, многу едноставен....

3 победи од 4 натпревари..... :tv:

Секако, и покрај то шо не е мој фаворит ни одблиску, Манчестер Сити заслужува 4-то место сезонава, кое би го обезбедиле со две победи во следните два натпревари; и секако, со наша помош, конечно Вајт Харт Лејн пак да стани Три Поинтс Лејн за Челзи, како шо вели тредицијата прекината последниве неколку сезони.

Овен Којл....па шо да кажиме, кога неговиот шугав тим немаше шут во рамки на голот, и едно 3-4 вон рамки на голот, од кои само еден донекаде опасен....единствено што можи да бара се пенали. Сепак, сами сме криви шо сега судиите ќе „не туркале“ до титула, па кој друг е крив шо Калу не е способен бар гол да дај, иако можеше вчера три.
Секако, тоа воопшто не држи вода, пошто со Тевез, Роналдо, Руни во состав, Манчестер Јунајтед во претходните три шапионски години има постигнати најмногу 83 гола во сезона, нешто што Челзи веќе го надмина, голови кои сигурно не ги постигнаа судии.:toe:

Chelsea FC

Chelsea v Bolton Wanderers (1:0)
Tottenham Hotspur v Chelsea
Chelsea v Stoke City
Liverpool v Chelsea
Chelsea v Wigan Athletic

Man UTD

Blackburn Rovers v Manchester United ( 0-0)
Manchester City v Manchester United
Manchester United v Tottenham Hotspur
Sunderland v Manchester United
Manchester United v Stoke City

Arsenal

Tottenham Hotspur v Arsenal (2-1)
Wigan Athletic v Arsenal
Arsenal v Manchester City
Blackburn Rovers v Arsenal
Arsenal v Fulham

Ова коло помина ептен во наша корист, а веќе следното треба многу работи да се разјаснат, или пак ќе стане уште понеизвесно(не дај боже).
:tv:

Преместена е за неделата пошто во четвртокот, на 30-ти април ќе да иди, Ливерпул игра реванш од Лига Европа со Атлетико.

По овај пораз на Арсенал почнаја да се склопват коцките сега е речиси неверојатно Челзи да напрајт два кикса во 4 утакмици а манчестер да ги тепет сите 4 натпревари.
Најкасно на 2 мај ке е осигурана титулата и после на 9 мај ке останит само да се прославит на домашен терен против виган се надевам со висока победа за да им вратиме за поразот есента
BLUE IS THE COLOUR

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom