Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќутите не зборувајте,ќе не бие малер,па ќе ја свртат...
Глејте си за нас и кулирајте,барем до сабота...:tv:

Абе, читам Бербатов ќе го набркат од Јунајтед, да си го прибереме ние? Сепак е класа напаѓач, само изгледа не успеа да се снајде.

Зимајте го, ќе ви даеме + миљонче некое :)

Ајде губи Арсенал сабота победа против Тотенхем и мислам све е готово :).

Губеше и 0-2 со Болтон,па ја сврти 4-2,така да џабе се радуваме!Ќе видиме кај 11 саат,што како..

Тотенхем води 2-0....
УФФФФФФФФФФФФ..
Сакам да ги здрвиме во сабота,џигерот да им го извадиме..

Губеше и 0-2 со Болтон,па ја сврти 4-2,така да џабе се радуваме!Ќе видиме кај 11 саат,што како..

Ама Тотенхем не е Болтон:)
Ај да не ви баксузирам уште сега да ви честитам титула, здравје тепајте у сабота па ќе честитаме:)

Ама Тотенхем не е Болтон:)
Ај да не ви баксузирам уште сега да ви честитам титула, здравје тепајте у сабота па ќе честитаме:)
И јас да ви честитам ЛШ и ЛА ЛИГА:tv:

Честитики :)

W
ell done boys
!!! Насила добиени три бода ама ЈБГ - понекоаш и така се добиваат напревари посебно вака битни како овој уште поголем ќеф прават. Полека ама сигурно грабиме кон нова титула у премиер лигата :vozbud: (мислам 4-та) - ако сум грешка молам да ме потсетат фановите на Манчестер пошо очигледно добри се у статистика (со раритетни исклучоци - ќе се препознаат :smir:) :baeh:
..... whatever,,, да не кварам расположение у фан клубов , а и како стојат работиве се почна да се врти уште вечерва на кај нас. Коцките веќе ни се склопуваат, само уште у Сабота да го одиграме по мене клучниот напревар кој ќе одлучи дали може да се прогласиме уште однапред за шампиони и ние фановите посовреме да си почнеме со славјето на титулата :cug: !!!
Тотенхем години наназат е тврд орев (речиси нескршлив) за нас и самиот тој факт не ми дава за право да ги прогласам нашите однапред за победници - што би било сулудо...

Chelsea 3-3 Tottenham (English FA Cup: 11-03-2007)
Tottenham 1-2 Chelsea (English FA Cup: 19-03-2007)
Chelsea 1-0 Tottenham (English Premier: 07-04-2007)
Chelsea 2-0 Tottenham (English Premier: 12-01-2008)
Tottenham 2-1 Chelsea (English League Cup: 24-02-2008)
Tottenham 4-4 Chelsea (English Premier: 19-03-2008)
Chelsea 1-1 Tottenham (English Premier: 31-08-2008)
Tottenham 1-0 Chelsea (English Premier: 21-03-2009)

во последните 5 натпревари имаме само една победа со нив :jaj:

ЗНАЧИ... во сабота би бил среќен и со нерешен исход од ВХЛ само у случај Манчестер да си го добие(пред или после нас незнам баш) следувањето од Сити :vozbud:
Уствари коа подобро ќе размислам ОДИМЕ НА ПОБЕДА БЕ !!!

Бидете ми поздравени, се читаме и ако сте желни да се собереме и да си прославиме :pehar: уште на натпреварот со Ливерпул :wink:
BLUE IS THE COLOUR

Edit
Менаџерот на Болтон: Судиите го „туркаат“ Челзи до титулата

Да бе шефе, дури сега ли дозна ти за тоа :tapp:
Овој некое школо на Фергусон ќе да е :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom