Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како-така пак ги ебавме...Лудилоооо!
Лампард пак кобен за умрениве.:tv:

Да бидам искрен, гледав од 50-та минута, и не беше толку лошо како што викате. Прво не знам како било. Малуда одличен, Микел ме изненадува последниве 3-4 утакмици. Можеби му требаат едно 20 утакмици додека влезе во форма :)

Нека ми го пушат,умрени!
Ги поебавме ми се наполни душава..:vozbud:

:vozbud::vozbud::vozbud:
Бравоо...
Честитки:smir:
Таман пуштив да гледам и почнаа да паѓат голови...и мислам дека ФА купот ќе го освоиме без проблем, но мора сега да се свртиме кон првенството.:pipi:
П.С. Малуда и Дрогба ја обележуваат оваа сезона, сигурно еден од нив ќе биде најдобар играч сезонава за Челзи.

Видовте ли само колку беше воудошевен Дрогба од голот на Лапард.

Браво дечки,браво челзијаши,немам зборови.Прво полувреме не гледав не можев бев зафатен нешто,и таман дојдов да гледам второ полувреме и одма бапаме 3 голчиња...Хехехехе.Малуда е дефинитивно ѕвер оваа сезона.На почетокот од сезоната го омаложувавме ама ни докажа кое играчиште е.Секогаш како вториот дел од сезоната да му тргнува и не се запира.Како мотор кој треба да се запали ама кога ќе се запали не се гаси.Дрогба од тоа што го видов во вториот дел,сватив дека 100% шанса неможе да утне.Ѕвер,ѕвер,он и Малуда дефинитивно ја обележаа оваа сезона на Челзи.Да го пофалам и Балак за асистенцијата.Топка-локумче.И Саломон имаше убава шанса при крајот убаво пласираше,ама одбрани голманот,па така Френк си постигна уште еден гол во продолжението,по асистенција на Анелка.Можеби Николас не постигнува голови како ланската сезона,но неговата тимска игра многу носи за тимот,кога ќе види слободен играч одма му ја подава и создаваат стопроцентна шанса,наместо да ја шутне како што прават поголем дел од напаѓачите.Ми се свиѓа тимската игра на човеков.Вака така си стигнавме во финале и очекувам да играме со Тотенхем(најверојатно затоа што ќе го скичмат Порцмут утре)и да ги здрвиме еднаш убаво како што ги здрвивме оваа сезона на Стемфорд со 3-0.Сега треба да се насочиме во Премиер Лигата дуелот со Болтон на Стемфорд во среда и да си земеме 3 бода многу значајни.Честито победа!!!
:back:

fantomX, еве ти го Малимуда со десна нога :)
Зошто ми е? Па веќе појќе од една година „барата“ со двете нозе ебаго, не е од сега. Само не е врвен техничар за да биди главна носечка сила на еден европски силен Челзи. Има снага, и работи со двете нозе - шо е многу добра работа за англиско тло и тоа го гледаме; против Малуда никогаш немам ништо речено, иако многумина го отпишуваат секое лето од ко е дојден. :toe:

После не ви чинел Анчелоти. Човекот гледа дека дрва изделкани не можи да ги научи да играат фудбал (особено со Дрогба во состав) и шиба на најсилните страни во таква ситуација - физичка снага и пред се, психолошка припременост. Токму затоа ме немаше уште на полувреме со еден куп заслужени „комплименти“ за „актериве“ кои изгледаа како да немаат желба за победа (освен Тери и Алекс, сите трбеа нозете да им ги бакнуваат за будноста, пожртвуваноста и правовременоста. Особено Тери - вистинска ламја!). Ама бар мене јасно ми беше дека ќе ја чекаат Вила да падне малку, пошто статистички Вила сезонава од 60та или 70та минута беше до 90та, само и само во тој период имала појќе примени отколку постигнати голови. Со оглед на тоа дека веќе во вторник на ред е Болтон за разрешување, добро дојде колку-толку зачувана енергија. Бар на физички план, пошто натпреваров е изигран психолошк од страна на Челзи. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom