Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Одбраната солидна, освен Иванович. Не дека не го бидува, напротив... Одличен во одбрана, одличен во напад, ама спор по трактор. Ако примиме гол, ќе биде по акција од левата страна на Манчестер.

Средината тапа, накај просечна.

Дрогба себичен, Анелка солиден.

Повеќе среќа во второто полувреме...

ФЕРГУСОН изјавил дека ќе оди на победа во Лондон,и дека ке напаѓа,а усвари има ставено цел автобус пред гол и само на контра игра.
За нијанси сме подобри ама не сум задоволен..кажав се освен победа е рамно на пораз.

Поконкретни сме но без некој конкретен завршеток/резултат.

Даворе ако оди Фергусон на победа незначи дека ќе игра отворено од 1-90та минута. Своите шанси ги бара во против-нападите, во контрите и полу-контрите.

Играме без средина, или напад или одбрана, и тоа може скапо да не чини. Треба малку поумерено да играме во нападот, а не и Тери и Карваљо да одат, па да ни се шета Руни низ одбраната при контрите.

Како ќе заврши овој натпревар зависи од САФ, дали ќе игра 90% од времето бункер, или ќе одигра машки, барем да не се сите 11зад топката :toe:

Се надевам на подобро 2ро полувреме, и мислам дека ќе го добиеме!

П.С. Абе Есиен бил Французин, знаевте? :) :) :) :) :) :) :) :)

ФЕРГУСОН изјавил дека ќе оди на победа во Лондон,и дека ке напаѓа,а усвари има ставено цел автобус пред гол и само на контра игра.
За нијанси сме подобри ама не сум задоволен..кажав се освен победа е рамно на пораз.

Не си ама ич реален или па не разбираш фудбал :toe:

Дај бе Бане нека се повлече малку, не е десно крило...

Сега ќе падне секс. Ајде Џо!

1-0 ajde zveroviiiiiiiiiiiiiiiiiii..neka go jadat tie grdite mancester !!!!!!!!!!!!

После ќе ми кажеле таму Видич боље од Тери не се здрави

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom