Фан Клуб: Босна и Херцеговина

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
Ме чуди дволичноста на Ќиро,пред некое време вика дека не признавал вештачка творевина како БиХ,а сега им стана национален херој:toe:

Ме чуди дволичноста на Ќиро,пред некое време вика дека не признавал вештачка творевина како БиХ,а сега им стана национален херој:toe:
Виде потенцијал во БиХ да се прослави пред да умре, исто како што виде 98` во Хрватска. Зајебан старец.

алал да им е на Босанциве,беа на дното,а види до кај дојдоа сега
јес да може и порано имале добри играчи,али овака страшна репрезентација никад немале претходно
Секоја чест уше еднаш !!! нека им е со среќа:toe:

Ехх да им се падне Грција што мерак ке ми е:vozbud::vozbud::vozbud:

Не сум ги видел табелете но мислим дека преска тој на вести на А1 кажа дека грчка имала шанса прва да заврши у група ако кикснела Швајцарија, знае некој колку е точно ова??

Не сум ги видел табелете но мислим дека преска тој на вести на А1 кажа дека грчка имала шанса прва да заврши у група ако кикснела Швајцарија, знае некој колку е точно ова??

Швајцарија има 20 бода и е на првото место, додека Грција е втора со 17 бода... Швајцарија игра дома со Израел и им е потребен бод од овој натпревар... додека пак Грција игра дома со Луксембург и уште сега се со впишани 3 бода на табелата... доколку изгуби Швајцарија, Грција ќе оди директно, а Швајцарија во баражот :toe:

Овие ли кандидати за Светско :pos:

Со втор тим ги изјебаа јако

Играат со Шпанија, не су Туркменистан. Нивните играчи од “вториот тим“ играат во Реал, Севиља, Барса и остали...

Уште ли мислите дека БиХ е најдобра од бившите југословенски републики?

Уште ли мислите дека БиХ е најдобра од бившите југословенски републики?

Хех. Србија па Босна според мене. Хрватска потона. Само подобро што изгубија сега со 4:0 отколку во бараж ги симнаа на земја.

Играат со Шпанија, не су Туркменистан. Нивните играчи од “вториот тим“ играат во Реал, Севиља, Барса и остали...
А ти секад мораш да промрчиш нешто и сакаш да се напраиш најпаметен.

Пола и више стандардни репрезентативци не играа... јес Бускетс и Негредо играат таму каде што спомна, ама се далеку од прв тим на Шпанија.

Пола и више стандардни репрезентативци не играа... јес Бускетс и Негредо играат таму каде што спомна, ама се далеку од прв тим на Шпанија.

Од тебе фала богу попаметен. Го кажав моето мислење, или треба дозвола од тебе да барам?

Шпанија не е Македонија, па од тие што играат во први 11 до резервите да има разлика како од небо до земја. Кај нив конкуренцијата е јака, и нема играч на кого му е загарантирано место од прва минута...Патем, што има да ти објаснуем ја на тебе колку се добри или лоши Босна, се виде низ квалификациите каде се они а каде ние, ако те боли тоа.

Касиљас (Реал)
Ираола (најискрено веза неам кај игра)
Албиол (Реал)
Пике (Барса)
Капдевиља (Виљареал)
Алонсо (Реал)
Иниеста (Барса)
Бускетс (Барса)
Силва (Валенсија)
Риера (Ливерпул)
Негредо (Реал)

И за тебе овоа е слаб тим. Тројца од Барса, тројца од Реал.

Касиљас (Реал)
Ираола (најискрено веза неам кај игра)
Албиол (Реал)
Пике (Барса)
Капдевиља (Виљареал)
Алонсо (Реал)
Иниеста (Барса)
Бускетс (Барса)
Силва (Валенсија)
Риера (Ливерпул)
Негредо (Реал)

И за тебе овоа е слаб тим. Тројца од Барса, тројца од Реал.

Атлетик Билбао...ама не ова е слаб тим, врска си немаат овие...

Атлетик Билбао...ама не ова е слаб тим, врска си немаат овие...
Каде бе па ти. Дрва се овие незнаат да одат, не дај боже па фудбал да играат:pop:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom