Фан Клуб: Босна и Херцеговина

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
Босна е на 46 место т.е по нови правила иде на Русија.

Најпрво нека им е честито баражот на Босанците, со среќа во него, ќе навивам за нив против било кој и да играат... ќе може да ми каже некој дали овие бараж-натпревари се играат само еден натпревар на неутрален терен или и во двете држави... :wink:

Најпрво нека им е честито баражот на Босанците, со среќа во него, ќе навивам за нив против било кој и да играат... ќе може да ми каже некој дали овие бараж-натпревари се играат само еден натпревар на неутрален терен или и во двете држави... :wink:
Ја колку што знам се играат 2 натпревари дома и гости.

Drago mi je za Bosna sto obezbedija baraz .. se nadevam deka ke se plasirat na SP so bilo kogo da igrat .. :)

Според ранкингот Франција,Русија,Португалија и Грција би требало да се носители на ждрепката.Баш би сакал Грција да ја победат,иако со кој и да се паднат не се без шанси Босанците.

Честито на Босанците бараж, сосема заслужено, па нека ги прати среќата у бараж и нека влезат на Светско.:smir:

A draw for the play-offs will be held in Zürich on 19 October, with the matches held on 14 and 18 November.

:vozbud: Ги обожавам баражите, одкога играа Турција и Швајцарија за светското 2006.

Ќе гледаме јак фудбал.

Сите канализации синојка се преполнети со сперма од :drk::drk: на Србија:pos:

Браво за Босанците...зверови..се надевам дека ќе се пласират на Светското...:smir:

Легенда:„ма је*ем се нек доѓе ко год хоќе.

Еве некој интересни ствари поврзани со репрезентацијата на БиХ:wink:

00:24 "Sad sam jako sretan da vas vidim,svi ste sretni i zadovoljni,oni koi nisu je*e mi se za njih " :vozbud:

Каква петарда е овој човек ! :pos2: Ма јебе ми се нек доџе ко год хоче ! хахахахах :vozbud:

Bravo za bosancite.Otkako dojde Ciro na selektorskoto mesto gazat se pred sebe i se nadevam deka ke se plasiraat na SP.:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom