Фан Клуб: Борусија Дортмунд

Ќе ве дотепаат машините. Хунтелар ќе докаже дека е вториот најдобар напаѓач у лигата, а не Лева. :D

И од Шалке се неизвесни настапите на Пападопулос и Дракслер.
Дракслер изгледа нема да игра.
--- надополнето: 18 октомври 2012 во 23:10 ---
Ќе ве дотепаат машините. Хунтелар ќе докаже дека е вториот најдобар напаѓач у лигата, а не Лева. :D
Првиот е Гомез?

Знаев дека може да ми биде сфатен како провокација коментарот.
Не ми беше тоа намерата :D

Уствари кога ќе подразмислам малку Торес е еден подобрите играчи во Германија иако не е напаѓач се понаша ко таков :D

Уствари кога ќе подразмислам малку Торес е еден подобрите играчи во Германија иако не е напаѓач се понаша ко таков :D

Епа прашуваш, ке кажеш не е и зошто не е и кој е подобар а не да ми глумиш лудило :D

Сепак фино дечко си ти :D

Сепак фино дечко си ти :D
tumblr_lmputme3co1qa6q7k_large.png

Дербито мора да се победи, најбитна утакмица во годината:

DerbyT_1178974464.jpg

Гомез бил најдобар нападач у лигата :pos::pos:

Алооо Франкфурт, тука не е местото за тоа. Ако имаш да кажеш нешто за Дортмунд или за дербито што ќе се игра кажи ако не гитла.

Igorcemk Кои ваши играчи играа во средината против Сити, и дали се повредени?

Гомез за вашине напаѓачи од калибарот на Паласио е Ван Нистелрој....

Нема потреба да се бламираш.Со 3 раце би го прифатаил Гомез да имавте пари да го донесете.

Гомез за вашине напаѓачи од калибарот на Паласио е Ван Нистелрој....

Нема потреба да се бламираш.Со 3 раце би го прифатаил Гомез да имавте пари да го донесете.

го имавме веќе Пацини што ќе ни е пак:LOL:

Паласио е барем подвижен,знае сам да си направи позиција,да истрча,да проигра, со репот ќе го земат во армани џинс да порекламира и да напрај пари а овај со пршката ќе го земат за ајвар мешање...па и да сме имале пари да го донесеме небаре Роналдо е:pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom