Фан Клуб: Борусија Дортмунд

Како и да ја вртиме Дортмунд заслужи да си оди со полн плен од Англија но ЛШ е натпреварување кое што бара максимално искористење на шансите.Оние шанси пред се од првото полувреме мораа да се искористат,а за онаа шанса на Левандовски да не правиме муабет.

Ама навивачите. :cuc::cuc: Не за џабе Игорче од уста не ги ваѓа. Не запреа цел натпревар. Нека учат англичаните. :)

Браво браво браво браво браво!!! Одлична игра ама штета на крајот. Левандовски :facepalm::tapp: Како можеше она да го промаши (n) Затоа викам дека перфектно би се вклопил кај нас. Со Суарез има партали да прават од промашување.
Ајде сега Реал да го средите и одите понатаму. А и да не одите битно е да се пласирате во ЕЛ и да направите каков таков успех за в година да сте во подобар барабан. Срамота е во 4ти да бидите

Со Реал еден бод, Сити 3 и Ајакс 3 па на крај тоа се 11 и мислам со толку може да се помине групата. Здравје само, ќе има уште 4 тешки надпревари.

Bravo za dortmund, cela ekipa se vooigrani i odamna neam gledano nekoja ekipa taka so srce da igra i taka da se borat, no efikasnosta treba da se porprav, no i moram da go pofalam i Hart trebase povece od dobar sut zaa da mu se dade gol, kako i da e gi osvoivte simpatii na pola evropa so igrava!!!

419771_10151056097157466_2147310361_n.jpg

5500 navivaci na Dortmund vecerva vo Manchester,sekoja cest,odlicno navivaa,ne prestanaa,a Dortmund zasluzi da pobedi.Uste eden dokaz deka ne igraat milijardite na teren,tuku srceto i mudata.

Сеа глеав хајлатс , па ова не е хумано колку се изнапромашиле Дортмунд , не ми се верува . Штета што не добија вчера , друга приказна ќе беше со 6 бода .
Има подобрување во одбраната , во бундес последната без примен гол а вчера од пенал за разлика од претходните два меча каде примија 6 .
Лева мора да почне да ги користи овие 100% шанси , доста промашува оваа сезона .
Сеа има тешко гостување со Хановер ама ако пристапот им е исти како вчера не глеам причина зашто не би ги земале 3 бода .

Ме добија Дортмунд со играта , со политиката на клубот . Да даде господ да поминат групи . Заслужуваат , лани беа неискусни и испаднаа од полесна група ама оваа ќе поминат , верувам .

4000 навивачи на Дортмунд растур направија во Манчестер, ми е мило што често ги покажуваа на преносот вчера. Што прајме па во Дортмунд, 60.000 ко ќе скокаат онака :icon_mrgr:

П.С.
523237_419017578147408_1362685882_n.jpg

Не ве заборавил Шинџи. :)

Зошто овој до него ми личи на Мијачи ? o_O

Зошто овој до него ми личи на Мијачи ? o_O

Зошто тој е :D И Виган е екипа од Манчестер фактички, од околината, блиску се и се дружат со Шинџи.

Имало пред некој ден скаут од Дортмунд на утакмицата на U21 на Манчестер, бил заедно со Солскер. Кого сте го намерачиле? :D

Имало пред некој ден скаут од Дортмунд на утакмицата на U21 на Манчестер, бил заедно со Солскер. Кого сте го намерачиле? :D

Искрено не знам, ме чуди малце пошто Англија не е класична скаутинг дестинација на Дортмунд али се е можно. Добар скаутинг има Дортмунд па ништо чудно и во Англија да зирнат по некој талент :)
--- надополнето: 18 октомври 2012 во 21:35 ---

Илкај Гундоган :cuc: 1:25 :eek: Who the f*ck is Sahin :icon_mrgr:

Иначе на големото дерби со Шалке не играат Куба и Геце а и Шмелцер не е сигурен. Затоа би играл Ројс - Гундоган - Перишч во офанзивниот среден ред а Кел и Бендер како 6ки. Ќе биде весело.

И од Шалке се неизвесни настапите на Пападопулос и Дракслер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom