Фан Клуб: Борусија Дортмунд

Ланска сезона Пеп да им беше тренер сега да си имавте трофеј плус во Лш :icon_lol:
и куп и лига :) али добро се надевам токмакон Пеп ќе остане уште долго време во Баерн и ќе донесе доста титули за Дортмунд

Јеби ги лузерите :vozbud:

399920_613231475383739_1159796693_n.jpg

Ау каков меч сум испуштил. Во Вторник даваат реприза од 5 на Спортклуб, обавезно ќе се гледа.

Честитки за трофејот, ептен ми се направи ќејф сега кога видов. Ви посакувам одлична сезона и во Бундес и на европско ниво. Исто како и лани, на секој меч на Дортмунд во ЛШ, освен против Манчестер ја имате мојата поддршка. Поздрав!

Тимовите што ќе го победат Баерн оваа сезона треба денот на натпреварот да го прогласат за празник, ако воопшто и се случи такво нешто.
tumblr_m4nex3l4V51r85ezro1_250.gif

Не го гледав мечот ама можам да претпоставам што се случило.
Игорче ќе ти честитав титула ама сто посто сте тепале со судии, со 2 гола од офсајд и 2 поништени гола на Баерн, цело време сте биле на своја половина, не сте напаѓале, Баерн имале поголем посед, требало они да победат, Пеп како ултимативен менаџер со ултимативната игра тактички го надиграл Клоп и сега очекувам на зелена маса да им ја дадат титулата на Баерн како најјака екипа на свет.

Може ли некаде да се најде снимка од целиот вчерашен натревар?

Ти брате кај си заминат. :pos:

Боли те .!. , кога ќе изгубиме ќе се фалиме дека имаме 102.3% посед и дека Тиаго направил повеќе додавања од Гундоган, Сахин, Бендер и Ројс заедно :vozbud:

Уште тука фалеше клипот.

tumblr_m4nex3l4V51r85ezro1_250.gif

Не го гледав мечот ама можам да претпоставам што се случило.
Игорче ќе ти честитав титула ама сто посто сте тепале со судии, со 2 гола од офсајд и 2 поништени гола на Баерн, цело време сте биле на своја половина, не сте напаѓале, Баерн имале поголем посед, требало они да победат, Пеп како ултимативен менаџер со ултимативната игра тактички го надиграл Клоп и сега очекувам на зелена маса да им ја дадат титулата на Баерн како најјака екипа на свет.

Ехее, знаев дека некој ќе ме цитира за ова, ама тоа што го прикажаа Баварците против Дортумнд не беше ни половина од тоа во претходните игри. Како и да е сепак Дортмунд заслужено си ја освои титулата и еве уште еднаш да им честитам.

Ехее, знаев дека некој ќе ме цитира за ова, ама тоа што го прикажаа Баварците против Дортумнд не беше ни половина од тоа во претходните игри. Како и да е сепак Дортмунд заслужено си ја освои титулата и еве уште еднаш да им честитам.

Сепак не беше целиот состав, фалеа многу важни играчи.Како и да е грешката на Пеп беше што не ги уфрли во игра и што си компонира симфонии на вакви важни натпревари, а тоа не смее да си го дозволи.И со таа игра резултатот беше пак добар, ма да ќе бев уште позадоволен ако изгубевме со еден разлика, ама не ми се допаѓа тоа што експериментираше против Дортмунд на таков важен натпревар.Во секој случај заслужена победа на Дортмунд, им честитам уште еднаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom