Фан Клуб: Борусија Дортмунд

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Ланска сезона Пеп да им беше тренер сега да си имавте трофеј плус во Лш :icon_lol:
и куп и лига :) али добро се надевам токмакон Пеп ќе остане уште долго време во Баерн и ќе донесе доста титули за Дортмунд

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Ау каков меч сум испуштил. Во Вторник даваат реприза од 5 на Спортклуб, обавезно ќе се гледа.

Честитки за трофејот, ептен ми се направи ќејф сега кога видов. Ви посакувам одлична сезона и во Бундес и на европско ниво. Исто како и лани, на секој меч на Дортмунд во ЛШ, освен против Манчестер ја имате мојата поддршка. Поздрав!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Тимовите што ќе го победат Баерн оваа сезона треба денот на натпреварот да го прогласат за празник, ако воопшто и се случи такво нешто.

Не го гледав мечот ама можам да претпоставам што се случило.
Игорче ќе ти честитав титула ама сто посто сте тепале со судии, со 2 гола од офсајд и 2 поништени гола на Баерн, цело време сте биле на своја половина, не сте напаѓале, Баерн имале поголем посед, требало они да победат, Пеп како ултимативен менаџер со ултимативната игра тактички го надиграл Клоп и сега очекувам на зелена маса да им ја дадат титулата на Баерн како најјака екипа на свет.

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
Може ли некаде да се најде снимка од целиот вчерашен натревар?

Jaqen H'ghar

Faceless man
Член од
25 март 2009
Мислења
1.077
Поени од реакции
1.272
Ти брате кај си заминат. :pos:
Боли те .!. , кога ќе изгубиме ќе се фалиме дека имаме 102.3% посед и дека Тиаго направил повеќе додавања од Гундоган, Сахин, Бендер и Ројс заедно :vozbud:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Уште тука фалеше клипот.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.703

Не го гледав мечот ама можам да претпоставам што се случило.
Игорче ќе ти честитав титула ама сто посто сте тепале со судии, со 2 гола од офсајд и 2 поништени гола на Баерн, цело време сте биле на своја половина, не сте напаѓале, Баерн имале поголем посед, требало они да победат, Пеп како ултимативен менаџер со ултимативната игра тактички го надиграл Клоп и сега очекувам на зелена маса да им ја дадат титулата на Баерн како најјака екипа на свет.
Ехее, знаев дека некој ќе ме цитира за ова, ама тоа што го прикажаа Баварците против Дортумнд не беше ни половина од тоа во претходните игри. Како и да е сепак Дортмунд заслужено си ја освои титулата и еве уште еднаш да им честитам.

B

Borg_Drone

Гостин
Ехее, знаев дека некој ќе ме цитира за ова, ама тоа што го прикажаа Баварците против Дортумнд не беше ни половина од тоа во претходните игри. Како и да е сепак Дортмунд заслужено си ја освои титулата и еве уште еднаш да им честитам.
Сепак не беше целиот состав, фалеа многу важни играчи.Како и да е грешката на Пеп беше што не ги уфрли во игра и што си компонира симфонии на вакви важни натпревари, а тоа не смее да си го дозволи.И со таа игра резултатот беше пак добар, ма да ќе бев уште позадоволен ако изгубевме со еден разлика, ама не ми се допаѓа тоа што експериментираше против Дортмунд на таков важен натпревар.Во секој случај заслужена победа на Дортмунд, им честитам уште еднаш.

Kajgana Shop

На врв Bottom