Фан Клуб: Борусија Дортмунд

Вајденфелер каков кикс доста паничи на такви ситуации кога е под притисок..Сократис како што очекував не го бива за ништо незнам зошто за тие пари можеа доста посолиден дефанзивец да си земат.
Шибер не би играл прва ни во Маинц мислам :) Аубомејанг или како се вика овој и денеска и вчера не играше ако не се лажам највероватно е повреда?

денеска Хофман одличен гол добива шанса од Клоп можеби ќе има добра минутажа сезонава

Абе Igorcemk, и тебе да не те купија во Дортмунд што те нема да пишиш деновиве?
В сабота го играме Суперкупот, па сподели мислење. :)

Абе Igorcemk, и тебе да не те купија во Дортмунд што те нема да пишиш деновиве?
В сабота го играме Суперкупот, па сподели мислење. :)
Немам време овие денови и тешко да ја гледам утакмицата :(

Бујтен ја покажува својата класа.
Гундоган :cuc:

Pep, welcome to Dortmund hell :cuc:

Честитки за првиот трофеј сезонава, да го освоите и првенството (y) Кога почнува, следниот викенд?

Честито Игорче. Сосема заслужено, оваа сезона уште посилни ќе сте Гундоган и Ројс се во beast mode , Сахин ако се врати во старата форма плус овие спринтериве Аубемјанг и Михктријан или како и да се ќе бидете ѕверови.

Англиските коментатори на Еуроспорт: Како се вели на каталонски "добредојде во Бундеслигата"!?

И кога ќе ми речат Бејл е играчиште, тогаш што е Ројс?

Честито титула, важно Дортмунд се враќа во игра.

Абе куродрвица не ти е срам да ги "фаворизираш" Дортмунд ? :rolleyes:

Ајде честито Игорче.(y)

996528_703909962982556_979099506_n.jpg

:icon_lol:

Ja gledav tekmata,Dortmund epten jak,malku na momenti odbranata deluvase nesigurno,ama zatoa sredniot red ja zavrsi celata rabota,na celo so Reus.
Odlicna igra i od Bayern,ke gledame dosta interesno prvenstvo,Dortmund pokazuva deka moze da se nosi so Bayern duri i bez Gotze.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom