Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
АУУУУ Рафиња каков створ неартикулисан.:tapp::tapp::tapp::tapp:

10 утакмици му треба шут да фокусира, ја пука у три пички материни секоја втора топка. Проигрувањата му се или кратки или прејаки, незнае да процени сила у шутот. Сеа и се сопка на контри.:facepalm::facepalm:

Гави и Балде изгинаа еден куп корисни топки нафрлија, ама џабе ко нема кој да ги проигра. Депај не постои.

Дај нека ги пушта у второ Дембеле и Лева оти и ова ќе ја киксаме, тури му кур на Баерн побитни ни се Лалига утакмиците.

Пенал не ни суди курвиниот син.:kuracc:

Некој во публиката колабрира, пробуваат да го/ја стабилизираат па да го/ја пренесат во амбулантно возило.

Имаше сличен случај и на Лестер лани, мислам се доигра следниот ден. Ако почне коментаторот кажа ќе ја префрлат на Арена 5.

Голема штета за нерешеното со рајо од оваа перспектива, ама нека продолжат на ова ниво, долга е лигава.

Сега следува тестот кој ќе покаже за што може Барса да аспирира оваа сезона.

Сега следува тестот кој ќе покаже за што може Барса да аспирира оваа сезона.
Вечерва беше тестот. Чим Кадиз ги тепавме, до крај на сезона нема никакви проблеми за нас. :D :D
Прекината серијата од 4 натпревари без победа (2 нерешени 2 пораза)

Ми се чини дека Леван. се доста побрзо и подобро вклопи и од Суарез на почетокот Суарез имаше некој период на адаптација а и Рафиња исто само што кај Рафиња ми оди на нерви што премногу е себичен премногу солира е сега според мене ќе биде сериозен ептен сериозен тест вторник против Баерн а како мисли Чави да излези со 3-4-3/3-5-2 против Баерн поготово покрај брзите Мане Гнабри Сане е друг муабет еве гледам и по кладилнициве доста потцената е Барса и Баерн нема некој резултати во Лигана засега така да ќе биде доста интересно и огромен притисок и тест за Чави и овај тим дали и колку се спремни?

Ајде честитки на победата и скршеното проклетсво со Кадиз. Одеме во Минхен , на интересен натпревар.

Ter Stegen
Kounde Araujo Eric Balde
Busquets
Gavi Pedri
Raphinha Lewa Dembouz

Уверен сум дека Чави ќе стартува вака, освен дилемата е Гави или Де Јонг. И скоро сигурен сум дека Гави ќе добие предност, а сметам дека и Де Јонг и те како заслужува да стартува. На слатки маки ќе е Чави на таа позиција. Останатите по претходните натпревари и по досегашниот дел од сезоната, се сигурни.

И ако до сега имаме примено само 2 гола од почеток на сезона, мислам дека Чави ќе напраи голема грешка во вторник со Баерн ако почне со Бускетс и Гави.
Првиот е стар и многу спор, за таа брза игра што ја има Баерн, одбраната пак ќе биде крива и да нема помош од средината.
Вториот е млад и неискусен.

Лево кој и да почне ќе не бушат по таа страна.

Прилично сум сигурен дека ќе играме нешто налик 3-5-2 што не ми се допаѓа ич.

Минимален пораз и се подобро од тоа ќе биде задоволувачки за мене.

Ако не декласираат пак ќе им падне самодовербата на младите и ќе влијае натаму и на лигата.

Според мене вака треба да се почне:

Кунде - Араухо - Кристенсен - Алонсо
-----------------Кеси - Де Јонг
Дембеле ----- Педри ----------Фати
----------------Лецандовски

И ако до сега имаме примено само 2 гола од почеток на сезона, мислам дека Чави ќе напраи голема грешка во вторник со Баерн ако почне со Бускетс и Гави.
Првиот е стар и многу спор, за таа брза игра што ја има Баерн, одбраната пак ќе биде крива и да нема помош од средината.
Вториот е млад и неискусен.

Лево кој и да почне ќе не бушат по таа страна.

Прилично сум сигурен дека ќе играме нешто налик 3-5-2 што не ми се допаѓа ич.

Ако не декласираат пак ќе им падне самодовербата на младите и ќе влијае натаму и на лигата.

Според мене вака треба да се почне:

Кунде - Араухо - Кристенсен - Алонсо
-----------------Кеси - Де Јонг
Дембеле ----- Педри ----------Фати
----------------Лецандовски

Ако некој треба да се плаше тоа е Баерн. Не е оваа Барса онаа од лани, а најмалку онаа со сточарот на клупата и гомното претседател . Баерн е без својот најдобар играч и тој е кај нас! Евидентно е во бундес лигата дека Баерн е далеку од тоа што беше со Лева во тим. И јас не сакам да почне Бускетс ама за жал мислам дека ќе почне.

Последно уредено:

Сериозен си? Едно е да ги респектираме Баерн ама нема причина да се плашиме од нив. Далеку сме подобри од лани а тие се ослабнати. Им го зедовме најдобриот играч без кој многу пати се покажа дека не се истата екипа. Против Интер направија доста грешки ама овие се доста послаби па не искористија. Во Германија киксаат со кого стигнат. Нема фаворит во овој дуел и одамна немало подобра шанса да го тепаме Баерн.

Сериозен си? Едно е да ги респектираме Баерн ама нема причина да се плашиме од нив. Далеку сме подобри од лани а тие се ослабнати. Им го зедовме најдобриот играч без кој многу пати се покажа дека не се истата екипа. Против Интер направија доста грешки ама овие се доста послаби па не искористија. Во Германија киксаат со кого стигнат. Нема фаворит во овој дуел и одамна немало подобра шанса да го тепаме Баерн.
Ако некој треба да се плаше тоа е Баерн. Не е оваа Барса онаа од лани, а најмалку онаа со сточарот на клупата и гомното претседател . Баерн е без својот најдобар играч и тој е кај нас! Евидентно е во бундес лигата дека Баерн е далеку од тоа што беше со Лева во тим. И јас не сакам да почне Бускетс ама за жал мислам дека ќе почне.
Дај Боже да грешам и вие да сте во право.

Поискусни се Баерн и играат добро во ЛШ, иако се во резултатска криза периодот.

Барса е далеку подобра од таа лани, али сепак не треба да се лета, ова ни е прв сериозен противник оваа сезона. Јас би бил презадоволен со нерешено.

Ваљда сме поучени од минатото дека треба да почекаме па да коментираме до каде сме, некои слики се некогаш лажни. Баерн е топ 5 клубови во светов, досега не сме се сретнале со ваков левел, ништо не би коментирал во однос на исходот на мечот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom