Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Тешка ама слатка победа на крај. Сега притисокот е врз атлетико.

Јас да сум тренер среда би одморил неколку играчи и би излегол со тотално дефанзивна постава, надевајќи се на помал пораз. Араухо ако е спремен би спречил неколку гола. Со било која постава мислам не заминуваме без 5 гола во мрежа, така да поарно да ги одмориме некои играчи, а и ќе се ваѓаме дека Меси неиграл, Де Јонг не играк итн. Ама не сум тренер и ќе излезат со истиве и ќе попијат блам пак :)

Штеген​
Дест Арухо Мингеза/Гарсија. ??​
Де Јонг
Мориба/Рики. Педри
Дембеле Халанд Ансу​

Аууу луѓеее за 2 години плус минус се надевам вака ке изгледа Барса :love: :love: :love:

Ако не друго, сезонава имаме откритиа.. многу шанса дава Куман на децата, браво!

Фати, Педри, Дест, Араухо, Мориба...

На ова додај ги Ерик Гарсија, Де Јонг, Тер Штеген, Дембеле, Халанд... добра иднина :D
Си го пишал Ерик Гарсија ама Мигеза не си го ставил.
Според мене исти се по квалитет, можеби грешам, нека покаже времето
Автоматски споено мислење:

Ако не друго, сезонава имаме откритиа.. многу шанса дава Куман на децата, браво!

Фати, Педри, Дест, Араухо, Мориба...

На ова додај ги Ерик Гарсија, Де Јонг, Тер Штеген, Дембеле, Халанд... добра иднина :D

Ваков пост имаше и пред Севиља. Се надевам нешто слично ќе се случи :D

Нека пушти младинците да се истрчаат па што сака нека биде.
Барем ќе изораат теренот, a може и несакајќи ќе дадат некој гол.

Дембеле Гризман Тринкао
Педри Мориба Де Јонг
Алба Мигеза Араухо Дест

Идеме на друга ремонтада :pos:
Ќе изораат ама на празно :D најверојатно и цигото ќе игра, со појак напад не сме се соочиле досега, може и осмицата да ја рушиме :sramezliv:едноставно на самата помисла на утакмицата ми се одмилува, ќе ја пуштам 1 и 7+ па можда ќе измалерисам нешто, друго чаре не гледам :toe:

Штеген​
Дест Арухо Мингеза/Гарсија. ??​
Де Јонг
Мориба/Рики. Педри
Дембеле Халанд Ансу​

Аууу луѓеее за 2 години плус минус се надевам вака ке изгледа Барса :love: :love: :love:
Со оваа постава таман Сосиедад ќе сме, си треба мегајак штопер, гигајак заден везен и Халанд. Се ова со Меси во тим, без него ќе треба уште еден стадион пари да се истурат на изградба на тимот.

Последно уредено:

Мингеза ама ич не ми се свиѓа. Не потребни фаули праи многу, нема нешто дуел... класичен Бетис/Гетафе играч.

Мингеза ама ич не ми се свиѓа. Не потребни фаули праи многу, нема нешто дуел... класичен Бетис/Гетафе играч.
Копија серхи роберто, као игра на повеќе позиции, а на ниедна не е доволно добар. Крпеница играч, не е флегма, па врши работа со ботовски екипи.

Копија серхи роберто, као игра на повеќе позиции, а на ниедна не е доволно добар. Крпеница играч, не е флегма, па врши работа со ботовски екипи.
Море Роберто газеше додека Енрике да го стави на бек. Имаше 2-3 сезони многу добри. На бек е "добар" пошо нема друг.

Роберто е солиден играч на сите позиции што ги играл. Најдобар десен бек што го имала Барса откако е заминат Дани Алвеш.

Гледам сите го ставате Дест во некои формации, а факт дека нема ништо покажано досега. Очекувам да го продадат за 2-3 сезони како Семедо или пак ако се сложи да биде тешка резерва.

Прв натпревар му беше на класикото и тогаш изигра најдобро од сите настапи, сеуште е млад, но засега нема прикажано игра која се бара за десен бек на Барса.

Иначе изборите течат, Меси и каталонците во тимот отишле да гласаат, мислам и од Пеп видов слика кај што гласа.

Се би дал ќелавицата да се врати, маме му ебам... со овие деца ќе газии!

Тешко дека со овие играчи Пеп би газел.

Каталонијо земјо македонска :oleee:

Рекордна излезност, опозицијата треба да тепа :D

Ev5VquLXcAMoxJs.jpeg

Последно уредено:
Ќе има резултати до полноќ или тешко?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom