- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.643
- Поени од реакции
- 14.037
Крај на сезоната за Фати, или е докторска грешка или новиве играчи се стаклени сите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дојаве из клуба ?Подобро Севиља во две утакмици него една мислам, така да со нив можда е подобро да паднеме.
Да даДојаве из клуба ?![]()
Се цени овде на форумов, а и од сите што се битни во и околу клубот. Мислењето на некоја дечурлија која мисли дека Пуиг е најдобар играч не е битно ни релевантно. Ако си продолжи вака Куман ќе си е тренер и под Лапорта, без дилема.Si go postavuvam prasajneto,dali i kolku se ceni rabotata na Kuman? Se prasuvam-A i treba site fanovi da se zaprasaat,sto ke bese vo ovaa kriza/brkotnica vo klubot okolu Predsedatelskoto mesto,da imavme trener kako Setien,Valverde,Tata Martino?Normlano e deka na pocetokot nov trener sekoi imal problem vo Barsa,taka bese i so Enrike,So Pep a i Kuman,AMA imam vpecatok deka Kuman mie nekako vo senka na Xavi,site go gledaat Xavi kako trener,narednata sezona,a i da priznaeme deka ima golemi sansi toa da se sluci.
Според мене Џави нема да дојде додека неговите поранешни соиграчи не се пензионираат/заминат Пике, Бускетс, Меси и Алба.Si go postavuvam prasajneto,dali i kolku se ceni rabotata na Kuman? Se prasuvam-A i treba site fanovi da se zaprasaat,sto ke bese vo ovaa kriza/brkotnica vo klubot okolu Predsedatelskoto mesto,da imavme trener kako Setien,Valverde,Tata Martino?Normlano e deka na pocetokot nov trener sekoi imal problem vo Barsa,taka bese i so Enrike,So Pep a i Kuman,AMA imam vpecatok deka Kuman mie nekako vo senka na Xavi,site go gledaat Xavi kako trener,narednata sezona,a i da priznaeme deka ima golemi sansi toa da se sluci.
Молим те кажи ми дека погрешка напиша такаЏави
Грешка е, сега приметив ... Чави*Молим те кажи ми дека погрешка напиша така![]()
Не е најјака постава ама не е ни слаба поставава. Нека покажат што знаат Пуиг и Пјанич, еве им шанса.Меси, Де Јонг и Педри на клупамислам дека е погрешен момент за ротации, гости со Бетис е ептен тешка утакмица, освен ако не ја баталивме лигава веќе.
Не дека нема шанси да ја свртите ама сериозно мислиш дека Атлетико ќе искоцкаат 10 бода предност и натпревар помалку ?Меси, Де Јонг и Педри на клупамислам дека е погрешен момент за ротации, гости со Бетис е ептен тешка утакмица, освен ако не ја баталивме лигава веќе.