Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Крај на сезоната за Фати, или е докторска грешка или новиве играчи се стаклени сите.

Si go postavuvam prasajneto,dali i kolku se ceni rabotata na Kuman? Se prasuvam-A i treba site fanovi da se zaprasaat,sto ke bese vo ovaa kriza/brkotnica vo klubot okolu Predsedatelskoto mesto,da imavme trener kako Setien,Valverde,Tata Martino?Normlano e deka na pocetokot nov trener sekoi imal problem vo Barsa,taka bese i so Enrike,So Pep a i Kuman,AMA imam vpecatok deka Kuman mie nekako vo senka na Xavi,site go gledaat Xavi kako trener,narednata sezona,a i da priznaeme deka ima golemi sansi toa da se sluci.

Si go postavuvam prasajneto,dali i kolku se ceni rabotata na Kuman? Se prasuvam-A i treba site fanovi da se zaprasaat,sto ke bese vo ovaa kriza/brkotnica vo klubot okolu Predsedatelskoto mesto,da imavme trener kako Setien,Valverde,Tata Martino?Normlano e deka na pocetokot nov trener sekoi imal problem vo Barsa,taka bese i so Enrike,So Pep a i Kuman,AMA imam vpecatok deka Kuman mie nekako vo senka na Xavi,site go gledaat Xavi kako trener,narednata sezona,a i da priznaeme deka ima golemi sansi toa da se sluci.
Се цени овде на форумов, а и од сите што се битни во и околу клубот. Мислењето на некоја дечурлија која мисли дека Пуиг е најдобар играч не е битно ни релевантно. Ако си продолжи вака Куман ќе си е тренер и под Лапорта, без дилема.

Според мене Џави нема да дојде додека неговите поранешни соиграчи не се пензионираат/заминат Пике, Бускетс, Меси и Алба.

Куман дојде во период кога цел клуб е во најлоша можна состојба, на почеток незадоволен Меси, клубот нема претседател ниту пари за да се среди одбраната, без замена за Суарез, цела сезона повреден Ансу како клучен играч во нападаот, долгови, пред банкрот, ликнуваани тајни информации за да се наруши состојбата во клубот итн.

Моментално го вади максимумот од овој тим со овие играчи, даде шанса на млади играчи (Педри,Фати,Араухо,Мигуеза,Дест) во први 11, влијаеше врз Дембеле, Гризман и Де Јонг ја пронајдоа својата форма, Меси (мислам дека после сите срања има шанси да остане до крај во Барселона) итн.

Треба да остане најмалце 2-3 сезони. Оваа сезона ништо не праиме, на лето да му купат неколку играчи, па ќе видиме резултати следна сезона што ќе направи.

Меси, Де Јонг и Педри на клупа :eek: мислам дека е погрешен момент за ротации, гости со Бетис е ептен тешка утакмица, освен ако не ја баталивме лигава веќе.

Меси, Де Јонг и Педри на клупа :eek: мислам дека е погрешен момент за ротации, гости со Бетис е ептен тешка утакмица, освен ако не ја баталивме лигава веќе.
Не е најјака постава ама не е ни слаба поставава. Нека покажат што знаат Пуиг и Пјанич, еве им шанса.
Од нападот очекувам некој соло потег од Гризман или Дембеле за да дадеме гол.

Стварно Куман неможи човек да го проанализира,од нигде никаде Пуџ стартер,што и логично,треба многу одмор за Де јонг,Па и Меси......Ова е доста голем ризик,на ова зезнато гостување,мене Ленглет најповеќе ме плаши,со некој глуп кикс.

Искина лигаменти Араухо, си еба мајката, нема објаснување што се случува кога некој ќе се покаже од играчиве, катаклизма.

Ептен каснеше одбраната. Бускетс и Де Јонг позади играчи беа..

Не дека нема шанси да ја свртите ама сериозно мислиш дека Атлетико ќе искоцкаат 10 бода предност и натпревар помалку ?

Дест наместо Бускетс, за Мигеза да отиде на штоперска позиција.
Меси наместо Брејтвеј. Мора да ја свртиме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom