Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Умтити прошлите 3 утакмици топ ги изигра, оваа што кур му стана.
Дест е многу неискусен, не смее таков пенал да праи таму бе, без компас ми е многу, само трча.. мора да се работи со него.

Араухо, Алба, Де Јонг, Педри, Меси и Гризман се топ.

И да, за Тринкао ако може да ги извлечат парите што ги дадоа нека го продаваат пошо човекот е изгубен случај.

Со Селтик у Лига шампиони мн одамна имаше вакво нешто,за жал тогај изгубивме 0:1..

Али денес ѓи убија не заслужија скапаниве со 2 шута да минат натака:D
Мене ми текна на таа утакмица ама мислам 2:1 беше?

Гром да отепа црниот, се залажавме малце, два гола сјеба, никогаш повеќе да не заигра.
Автоматски споено мислење:

Мене ми текна на таа утакмица ама мислам 2:1 беше?
2-1 и јас мислам, посед имавме 81%, ама мислам не олку шутеви.

Се надевам примети тренерот дека сите 5 гола ги дадовме од кога излегоа Бускетс и Роберто.

Се надевам примети тренерот дека сите 5 гола ги дадовме од кога излегоа Бускетс и Роберто.
Роберто не беше ич лош. Супер си изигра. И Бускетс немаше некои грешки, ама многу ја спори играта.
Вајналдум место него добро ќе ни дојде.

Ти нема врска муабетов.

Роберто не беше ич лош. Супер си изигра. И Бускетс немаше некои грешки, ама многу ја спори играта.
Вајналдум место него добро ќе ни дојде.

Кај ќе игра бе Вајналдум на местото на Бускетс, не ДМ тој!
Освен Де Јонг не гледам достојна замена за таа позиција ама сега Де Јонг се пронајде поофанзивно и греота е да му се смени позицијата.

Ти нема врска муабетов.

Кај ќе игра бе Вајналдум на местото на Бускетс, не ДМ тој!
Освен Де Јонг не гледам достојна замена за таа позиција ама сега Де Јонг се пронајде поофанзивно и греота е да му се смени позицијата.
Па тоа де, Де Јонг место Бускетс, Вајналдум поофанзивно, како во Холандија што играат.

Па тоа де, Де Јонг место Бускетс, Вајналдум поофанзивно, како во Холандија што играат.

Нешто налик на тоа што го игра Вајналдум за Холандија, игра Де Јонг за Барса и супер му оди.
Вајналдум треба за да внесе ширина во тимот, иначе Де Јонг и Педри се веќе незаменливи во средниот ред, треба да се бара третиот играч место Бускетс.

Нешто налик на тоа што го игра Вајналдум за Холандија, игра Де Јонг за Барса и супер му оди.
Вајналдум треба за да внесе ширина во тимот, иначе Де Јонг и Педри се веќе незаменливи во средниот ред, треба да се бара третиот играч место Бускетс.
Во право си, ама знаеме дека неаме пари за трансфери летово и затоа тие ни се опциите.

Ау која луда вечер беше ова. Бизарна утакмица, ќе беше многу глупо да испаднеме на ваква доминација.

Гризман - свака част. Одигра ѕверски до крај денес. Меси и Де Јонг се препородија во новата година. Од друга страна Дембеле многу ме нервираше. Премногу непотребни потези, дриблинзи кога не треба... Како да нема идеја што со топката кога е кај него.

Купот мора да се истера до крај. Севиља може да биде голем проблем ако се сретнеме. И дај нека испаднат Билбао утре. Сто пати веќе игравме со нив.

Ау која луда вечер беше ова. Бизарна утакмица, ќе беше многу глупо да испаднеме на ваква доминација.

Гризман - свака част. Одигра ѕверски до крај денес. Меси и Де Јонг се препородија во новата година. Од друга страна Дембеле многу ме нервираше. Премногу непотребни потези, дриблинзи кога не треба... Како да нема идеја што со топката кога е кај него.

Купот мора да се истера до крај. Севиља може да биде голем проблем ако се сретнеме. И дај нека испаднат Билбао утре. Сто пати веќе игравме со нив.
Подобро Севиља во две утакмици него една мислам, така да со нив можда е подобро да паднеме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom