Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Од кога го извади Бускетс се осети разлика цело време напаѓавме, акции.
Второ полувреме изгинаа на терен, секој играч проба се што може да направи.

Куман разочаран беше на крај, премногу бодови изгубивме уште на почеток. Само нека продолжат вака да игра, победите ќе дојдат.

Иначе за Куман .. па кога се зборуваше за овој легенда незнам шо јас мислев нешто од типот на Кројф, харизматичен тактичар познавач на фудбалот ... Овој уствари да ти бил dinner lady у машка форма.

Го видовте последните 5 минути? Прекрстени раце, испружени нозе, Трамп фризура, тренерка за скиење шо беше актуелна крајот на 80тите почетокот на 90тите, и само зјапа у стилот "и шо праам јас сеа тука знам тренер сум ама не ми текнува зошто дојдов"? :confused:

Куман е ТРЕНЕРИШТЕ за сите што ги имавме после Пеп. Да беше Валверде, Овчарот или Енриќе, прва замена во 78ма ќе направеа.

Иначе за Куман .. па кога се зборуваше за овој легенда незнам шо јас мислев нешто од типот на Кројф, харизматичен тактичар познавач на фудбалот ... Овој уствари да ти бил dinner lady у машка форма.

Го видовте последните 5 минути? Прекрстени раце, испружени нозе, Трамп фризура, тренерка за скиење шо беше актуелна крајот на 80тите почетокот на 90тите, и само зјапа у стилот "и шо праам јас сеа тука знам тренер сум ама не ми текнува зошто дојдов"? :confused:
Како може некои луѓе да се онака смирени, јас да сум ќе урлам онде, на сред терен ќе влезам, ќе искршам се на ваква утакмица. Можда ако имам милиони на сметка поинаку би размислувал, можда до то е :D

Уште на првиот ден у зимскиов трансфер рок да го дигнат на клоци овој лордов и да го земат Депај. Ми се свиѓа одредени играчи како сами превземаат иницијатива за акција и шут, у каков филм ке влезе раперон едвај чекам да видам.

А Меси бајги претерува, голем тантрум фрла, крајно некапитенски и 0 лидер. Да му се мрштеше вака на Суарез да го видам кога му ги сереше акциите.

тимот е осакатен без центарфор баш за ваквите дуели, ова е резил и срам професионалци со човек повеќе ја префрлаа топката како на тренинг дури и бетер центаршути завршија безидејно во гол аут, ова е катастрофа и нема да се упрај ништо, без кутињо поготово ова е мртов тим

Од досегашниве утакмици лошо изигравме со Гетафе само, битно е играта да е тука, головите ќе дојдат. Резултатски е битно да се обезбеди ЛШ, па следно лето дополнителни промени во играчкиот кадар.

Секое лето све промени да правеме и така до 2030
Па фудбалот се состои од промени јебига :D само шо кај нас се презакаснети и сега за да се вратиме на врвот ќе треба време и пари нормално.

Не можев да го гледам мечот, и испадна за среќа. Ова било кинење живци. Промашени шанси, идиотско примен гол, немање среќа... За жал вакви киксови многу коштаат некогаш...

Нешто позитивно нешто негативно засега,пред се добро е што НЕизлегуваат да се бранат како со Валверде и тој пичкарски пристап,доаѓаат до израз менаџерските квалитети на Куман,кој засега не се Wow,ама не се ни лоши (Треба да има можи повеќе мадиња,да го седне на клупа Меси,па и Алба повеќе да ротира) ама незнам можи знае дека лошо кроење на ростерот,кратката клупа си го прави своето.Лошо е што шанси се прават,се редат,завршница нема,ајде што се нема 9-ка,Меси е во катастрофална форма,Гризман да не правиме муабет,Дембеле имам впечаток дека продолжува со топло-ладно,вчера повторно пробуваше некој дриблинг сам,ама не му одеше ништо од рака,Тринкао повторно малку изгубен,како со трема и страв да игра,одбраната очајна пред се Ленглет доста очајнички/аматерски потези грешки,Нето не е лош ама и не е на ниво на Тер штеген,треба исто Дест повеќе да добива шанса,било лево/било десно.Знаеме дрка фали штопер,и 9-ка,ама пак незнам како би се снашол Депај овде?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom