Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
грижман и меси да ја доиграат сезоната во барса Б, од таму да се префрлат другарчињата на педри и фати.........за доброто на барса

Тоа е .. супер игра со еден куп шанси, и супер мачка на голот на Алавес. Место 1-5, ремизираа со играч повеќе. :kuracc:

Зошто зошто зошто зоштоооо место Алба, а не Роберто...
Брат не заебавај што лошо напраи Роберто... не е само да се плука... Алба имаше 10 грешни пасови...

Едноставно не идеше денес, немавме среќа...

Брат не заебавај што лошо напраи Роберто... не е само да се плука... Алба имаше 10 грешни пасови...

Едноставно не идеше денес, немавме среќа...
Каква корист од Дест лево, без играч останавме одма, кога го изваде Фати за факинг Брејтвејт тоа беше уште еден помалце, левата страна беше исклучена автоматски.

Иначе за Куман .. па кога се зборуваше за овој легенда незнам шо јас мислев нешто од типот на Кројф, харизматичен тактичар познавач на фудбалот ... Овој уствари да ти бил dinner lady у машка форма.

Го видовте последните 5 минути? Прекрстени раце, испружени нозе, Трамп фризура, тренерка за скиење шо беше актуелна крајот на 80тите почетокот на 90тите, и само зјапа у стилот "и шо праам јас сеа тука знам тренер сум ама не ми текнува зошто дојдов"? :confused:

Каква корист од Дест лево, без играч останавме одма, кога го изваде Фати за факинг Брејтвејт тоа беше уште еден помалце, левата страна беше исклучена автоматски.
Ама тоа не значи дека требало да го извади Роберто, кој изигра топ утакмицава.

Алба не можеше да издржи, затоа го извади.

Брејтвајт влезе за да стоу пред гол, Педри требаше да оди десно, а Пјанич и Меси да креираат.

Реално ја сум задоволен од второ полувреме, овие се тие утакмици коа немаш среќа.

П.С. Пјанич ѕвер, мора да игра прва со Де Јонг, МОРА!

Немавме среќа , Пачеко на тебе све женско во фамилија ..... Ги убивме ме радува играта, залагањето, ама едноставно против бункер екипи не иде на не иде. Пиќе и на тебе све женско :D

Стватно штета,мораше да се добие оваа утакмица 30 минути со играч повеќе гол неможе да дадеме.
Куман само треба да го прашаат зашто влезе оној Брејтвајт место Фати,15 минути беше у игра топка не пипна,не се виде типот.

Меси пак глуми некое лудило не се поздрави на крај,демек криви му се другите што цела сезона неможе гол да даде.
Нема да биде лошо да дреме некој натпревар на клупа.
Куман ми изгледаше поприлично нервозен на крај,мислам дека кај него нема да поминат како кај другиве двајца.

12 место.:свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom