- Член од
- 17 мај 2016
- Мислења
- 3.688
- Поени од реакции
- 4.169
Не си грешка. 3 гола од 3 пенали сезонава. 1 во Ла Лига, 2 во Лига на Шампиони.Меси гол од игра нема дадено сезонава или јас сум грешка?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не си грешка. 3 гола од 3 пенали сезонава. 1 во Ла Лига, 2 во Лига на Шампиони.Меси гол од игра нема дадено сезонава или јас сум грешка?
Меси изјави дека не го интересираат голови повеќе, приоритет му се асистенциитеМеси гол од игра нема дадено сезонава или јас сум грешка?
Реално гледано можеше над 0:2 да биде, Фати во 100% гол шанса два пати топка не доби ...Чао Барто, никојпат да не се повториш, дури ни тогаш. Све ти ебам копиљ, го остави клубот на најдолното ниво од кога навивам за него. Последната сезона на Рајкард кога завршивме 4ти не беше толку трагична како ова сега.
Се надевам дека победата над Јуве ако ништо друго ќе биде психички буст, и ќе сврзат неколку победи под ред сега. Сепак не е мерило зимајки во обзир дека Јуве моментално е на ниво на Осасуна. Викендот против Алавес во гости, мора веќе и Меси да распали.
Мирко растури вчера, имаше неколку грешни додавања, ама тоа е ризикот кога подаваш напред. Секаде го имаше по теренот, милион топки одзеде, знае мали фаули како се прават за да заприш контра, знае да опали од далеку. Малце кога ќе прими топка е бавен, тука треба да поработи, ама друго се одлично. Артур не постои во Јуве и мислам нема да биде играч од него, така да ова беше добра зделка.
Прегледај го приврзокот 272159
Дембеле на почеток доби шанса не искористи и поседи на клупа. Минатата утакмица даде гол. Според мене заслужи да игра оваа утакмица.Серхи Роберто, Бускец, Дембеле..
Не е до управата до главата е...