Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо од Депај овој преоден рок, ама во Јануари ништо чудно да се лапа за 10тина милиони.

Ако прифати Тодибо да потпише за Фулам, нашиве најверојатно ќе ја понудат истата цена за Гарсија (18 милиони) и ако прифатат тоа е тоа, ако не пак исто.

Ни требаат уште 2-3 играчи за да се бориме на сите три фронтра али и годинава сум задоволен и со двојна :rolleyes:

Без летање, јас сум задоволен само да ги гледам да играат како првиве два натпревари, со ист мотив и желба.

Ни фалат 2-3 играчи се согласувам, стопер, деветка и лев бек да ротира со Алба. Можеби и еден силен физички везњак кога ќе дојдат копачите да ги изремети. Супер план имаше Куман, ама не му ги исполнија барањата поради финансиската состојба пред се. Нешто читав Конрад да се проба како лев бек, ептен би било добро според мене, брз е и продорен.

Со Севиља ќе е прв сериозен тест за тимот, прејаки се со Лопетеги, рамноправни со Баерн 120 минути беа, не треба да се додава повеќе.

Шо ќе кажете за овој Халанд од Дортмунд? Од јануари го потпишаа до денес околу 20 гола протна. Карпа дечко, 194 е висок а има ниско тежиште, 2ца неможат да го соборат. Во првите 6 утакмици во Бундес постигнал 9 гола.(y)
20 годишен е, баш ќе ни се вклопи во проектот "подмладување". :D

Шо ќе кажете за овој Халанд од Дортмунд? Од јануари го потпишаа до денес околу 20 гола протна. Карпа дечко, 194 е висок а има ниско тежиште, 2ца неможат да го соборат. Во првите 6 утакмици во Бундес постигнал 9 гола.(y)
20 годишен е, баш ќе ни се вклопи во проектот "подмладување". :D
Моментално крампоните од десната копачка не можеме да му ги купиме :ROFLMAO:

А и агент му е Раиола, три милиони камиони со ќебапи ќе бара за провизија :cool:

Моментално крампоните од десната копачка не можеме да му ги купиме :ROFLMAO:

А и агент му е Раиола, три милиони камиони со ќебапи ќе бара за провизија :cool:

Тотално не сум во тек со ништо, не ни знаев дека постои дечкото. :D Вчера го чекав Дортмунд на тикет и ја гледав текмата во кладилница, како им ги протна 2 гола како на флипер. Барса освен Ибра шо одигра една сезона, никојпат немала ваков цврст играч напред. Нешто како Кристопанс во ракометот.

Да, чим му е овој мафиозот агент нема шо да се бара оваа сезона. Очекувам во наредните 2 лета да го испумпаат ако продолжи да дава голови, и ќе бараат минимум 150 милиони за него на 22 години.

Тотално не сум во тек со ништо, не ни знаев дека постои дечкото. :D Вчера го чекав Дортмунд на тикет и ја гледав текмата во кладилница, како им ги протна 2 гола како на флипер. Барса освен Ибра шо одигра една сезона, никојпат немала ваков цврст играч напред. Нешто како Кристопанс во ракометот.

Да, чим му е овој мафиозот агент нема шо да се бара оваа сезона. Очекувам во наредните 2 лета да го испумпаат ако продолжи да дава голови, и ќе бараат минимум 150 милиони за него на 22 години.
Не мора да чекаш 2 лета. Отприлика и сега толку Дортмунд ќе бара за него.

Следното лето му се активира клаузулата, мислам дека 75 милиони беше, не сум сигурен, покољ ќе е за него од сите страни.

Ајде како нов член на форумов да пишем и ја нешто за клубот за кој што навивам уште од млади години..

После големото разочарување кое ни го нанесе Баерн Минхен.. очекувано беше да се деси некој ремнот кој за жал не се случи во целост туку е делумен.

Донесувањето на Куман на тренерската функција е освежување да со оглед на тоа какви тренери беа носени само да ја пополнат позицијата ,,тренер'' сепак Куман се гледа дека има огромни планови иако во тие планови не му се склопи лошата финансиска ситуација на клубот така што можеме да бидемо задоволни само со најпрво заминувањето на Видал,Ракитиќ у Суарез и со доаѓањето на Дест и Пјаниќ но и враќањето на Кутињо кој што се гледа дека Баерн Минхен влијаел на него и се врати помотивиран повеќе од било кога. Најверојатно тоа ќе биде се за овој преодн рок не очекувам некој големи промени.

Ме радува тоа што Куман дава шанса и предност на млади дечки посебно на Ансу Фати кој што веќе си ја загарантира првата постава со одличната игра вечер ќе имаме прилика во одбраната да го гледаме и Араухо а на клупата ги имаме Пуиг,Педри и Тринкао играчи кој што даваат надеж за светла иднина на нашиот клуб.

Ме радува тоа што Барселона стартуваше со 2/2 и 7:0 гол разлика но сепак вечер ќе биде првиот посериозен тест со екипата на Севиља да се надеваме на победа.

Пак Бускетс стартер, супер. 60 милиони за Пјанич за да му биде замена на глумецот. Браво. :aplauz::aplauz:
Автоматски споено мислење:

Следното лето му се активира клаузулата, мислам дека 75 милиони беше, не сум сигурен, покољ ќе е за него од сите страни.

Значи небитно е играчот шо ќе сака, сите на Раиола ќе му го смукат. :D

Кај Куман е лошо што ако затера добро со одредена постава ќе ја тера додека не јадат в чело или не поцркаат сите.

Не го чепкајте Буси, треба искуство :D
Шала на страна од сите досегашни натпревари, баш со Севиља очекував да игра.
Немаат некоја физички спремна средина Севиља, Ракитич и Фернандо исти флегми се ко Бускец.
Не е лош составов, да ги отвориме во прво и наша е.

Не го чепкајте Буси, треба искуство :D
Шала на страна од сите досегашни натпревари, баш со Севиља очекував да игра.
Немаат некоја физички спремна средина Севиља, Ракитич и Фернандо исти флегми се ко Бускец.
Не е лош составов, да ги отвориме во прво и наша е.
Пјаниќ против Виљареал направи појќе за неколку минути отколку Бускец во задниве па може да се каже сезони. Никогаш не ни сум го рачунал за играч.. повеќе се шлепаше покрај Чави и Иниеста од кога нив ги нема во состаавот никогаш не се прикажал во некое светло издание. Исто и као Пике покрај Пујол и Дани Алвеш и Виктор Валдез покрај таа одбрана што ја имаше пред гол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom