Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова е бруто плата. A за Фати изгледа немаат податок. Проверив сега, зема 1 милион по сезона.Ова е најверојатно годишна заработка, не годишна плата. Тука се пари и од спонзори реклами и разни други пиздарии од кои имаат придонеси.
Како бре Ансу Фати не зима ништо?![]()
16:21 – Novinar Dani Senabre: “Ja sam jedan od onih koji je mislio da je nemoguće da Messi promijeni odluku, ali prema onome što su mi rekli, želim vam samo kazati da ovaj slučaj pratite večeras. Čini se da slijedi neočekivan preokret.”
Може да направиме една дискусија, што би било за вас добар трансфер рок, земајќи ги сите околности во предвид. Освен евентуално заминување на Меси, тоа би сменало се, но моментално шансите се поголеми да остане. Така да со Меси во екипа, со кои трансфери би биле вие задоволни овај трансфер рок?
Не биле заинтересирани за Ван Де Бекне знам и јас на кој се надевам.
Релевантни новинари објавија, Џерард Ромеро, Фабрицио Романо, нема грешка тука, сигурни се информациите. А првичното инфо е од Мајк Вервиј-Телеграф, исто во најрелевантни новинари. Со години ги пратам, сигурно нема да пренесам информација од Сан или слично срањеДобро бе, од кај ги копаш информацииве?Дај смири живци, не се фаќај ко слеп за стап на секоја шпекулација што ќе проциркулира, зема Меси го отера у три лепе, базираш мислење врз некои смешни шпекулации што кружат, сега поготово во ваква ситуација све и свашта ќе се пишува и секој играч што ќе биде спомнат за трансфер ќе биде поврзан со Барса.