Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Баскија секојпат е тешко гостување, особено па сега без Меси во тимот ќе биде тесно.

Шо ќе се активираме ко уште сега знаеме дека ракитич т.е бускец ќе е у п.состав..:D
Шала на страна почнува сезоната слабо активности,слабо лајкови со нови надежи за повеќе титули,повеќе голови за на крај да си останеме пак до "една" и со точен рез 2:0 или 0:2 тактика..како и секоја сезона очекувам Пике да биде гајба до н.г Дембеле да се надава голови ( ако не го шитнат ) Меси да промашува пенали,Тодибо да се издигне..
Пс. Билбао незгодна екипа али предлагам отварање на сезоната со победа на наште од 0:2 и Гриезман стрелец

Нема што да очекуваме со валверде на клупа, а и со истата прва постава, всушност ништо не е сменето. Така да најдобро е да се нема никакви очекувања, т.е. јас имам ниски очекувања за сезонава.

Што да се дискутира Ракитич и Бускетс бетон прва постава,тактиката дај 1 гол и после затвори игра,влечи се по терен.
Тешко гостување е Билбао,посебно за почеток,ќе видиме што ќе испадне се надевам нема да кикснеме уште во прво коло.

Што да се дискутира Ракитич и Бускетс бетон прва постава,тактиката дај 1 гол и после затвори игра,влечи се по терен.
Тешко гостување е Билбао,посебно за почеток,ќе видиме што ќе испадне се надевам нема да кикснеме уште во прво коло.
Прегледај го приврзокот 215249
Бускетс и Ракитич не се прва постава, мене не ми се верува..
Автоматски споено мислење:

Браво, на прва без Бускетс и Ракитиќ.
Кутињо иначе на позајмица у Баерн.

zA6yIBVW

:bravobe:
Автоматски споено мислење:

Пике капитен, мислам дека е прв пат во меч во Ла Лига.

Последно уредено:
Значи случајот Нејмар и дефинитивно е затворен, Барса единствено со играчи можеше да го купи, сега никако. Останавме и без Нејмар и без Кутињо, глуп потег.

Од управата потврдија дека Кутињо ќе иде на позајмница.
Не би рекол дека е затворен случајот Нејмар,прочитав дека во понеделник пак ќе оделе во Париз.

Сега единствено Нејмар може да дојде на позајмица.
Инаку Кутињо беше вишок во тимов, но глупо е ако навистина откупот не е задолжителен.

Изгледа приоритет им било да се ослободат од неговата плата оваа сезона за да има некои почетни комбинации за Нејмар и неговата уште поголема плата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom