Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Во сабота ќе си ја решаваме со Атлетико, со победа сме на 10+ на 7 кола пред крајот.

Кој би рекол дека Пике ќе е толку битна фигура за утакмицава. Тоа под број еден, а под број два, требаше да се повлечиме на 2-0, премногу простор за контри им дадовме, но што е тука е.

Ќе го тепаме Атлетико на кампот, лигава е наша, само е прашање на колку утакмици пред крај ќе ја освоиме :)[DOUBLEPOST=1554240150][/DOUBLEPOST]:vozbud:

Последно уредено:
Не памтам кога последен пат сум гледал ваква текма :vozbud::vozbud::vozbud:

На полувреме да го стаеше Пиќе утакмицава ќе беше добиена, ама што е тука е. Очигледно Умтити-Ленгле не се за заедно.

Меси, каков човек еј. Слободниве ко пенали му станаа!

Искрено ја би и нерешено со гомната патетико пак ке се на 9 плус, не би ги подценил бидејќи секад се напалуваат против Барса али не би се трошел до толку кога идат утакмиците со Јунајтед. Значи пред испаѓање ама трчаат ораат вау, баш ми е мерак за нерешенава, мада можеа и да тепаат 100% шанси утнаа али што е тука тука е.

Бод као куќа.
Добро, ако се земе во предвид дека водеа 0-2 у први 15 минути, може да се жали, али со оглед дека у 90та беше 4-2 за Виљареал, овој бод е рамно на куќа.

Сега да се победи викендов против Атлетико и да се осигура титулата, мада и бод од тој натпревар нема да биде лош.

Асењо пред утакмица изјавил, не се плашам од слободните на Меси, додека имам жив ѕид пред мене. Епа се заебал што дал таква изјава, Меси има навика да заќутува противници :D

Најголема грешка е тоа што Pique беше на клупа.
Малком одличен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom