Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Remontada :oleee:

Знам дека цело време мрчев да не запнуваат да го освојат Купот по секоја цена, ама како да не ти се направи ќефот после ова? :D Сега веќе нема назад, нека цепаат до тројна круна. :D

Силесен извонреден. Мислам дека го имаме најдобриот резервен голман. Штета е стварно за човеков да биде резерва. Може и подобро летото да оди некаде каде ќе брани нон стоп. Артур веќе целосно се вклопи во тимот. Роберто конечно одигра на ниво. Кутињо фала богу се разбуди.

Да видиме утре што ќе направи Реал. Ако пројдат јас ги посакувам за во финале, да им вратиме за поразот во 2014.

Još uvijek mi bude žao Seville kada im postignem pogodak. Ako Bog da, odužit ću se Sevilli tako što ću postići gol protiv Betisa u finalu Kupa kralja. - Ракитич.
Човеков уште од сега знае кој ќе ни е противник во финалето CDR :D:P

И Тер Штеген е одличен ама мора Силесен да добива повеќе шанса,штета е ваков голман да изгубиме

Го приметивте овој транспарент синоќа? Веројатно се однесува на Пуџдемон. Ништо чудно сега клубот да добие парична казна за ова.

index.jpg

Ај некој за Денис да каже што како, за каков играч станува збор?

Според мене е одличен,ќе се разигра во Арсенал јас сум убеден во тоа.Во Барса не доби доволно шанса иако на некои утакмици изигра одлично.А и 25 години има може уште да напредува.Одлично засилување за Арсенал

Го приметивте овој транспарент синоќа? Веројатно се однесува на Пуџдемон. Ништо чудно сега клубот да добие парична казна за ова.

Прегледај го приврзокот 203977
Не е прв пат да се извади овој транспарент. Го имаше и на Ел Класико во октомври кога ги декласиравме со 5-1.[DOUBLEPOST=1548950262][/DOUBLEPOST]
Не доби шанса во Барселона (незаслужено). Тогаш малку кога играше не разочарал никогаш. Ако добие шанса кај вас, треба да распали.

Годинава ќе е rollercoaster со резултативе, секоја утакмица ќе треба со дијазепами да се гледа, ебате тимов стана ко македонска ракометна репрезентација.
Ич не ми беше по ќеиф купов годинава и џабе трошење на сите играчи, ама дај шта даш, тимов на домашен терен може на секој тим да му даде 3-4 гола ко од шала, проблемот уште останува играта на гости, ама реално со Севиља и со Леванте во гости беше втората екипа (горе-доле) излезена, во ЛШ двете во гости ги изиграа маестрално.

Се на се, забавни 4 месеца се пред нас у секој случај...

Barcelona have signed full-back Emerson in a €12 million (£10m/$14m) transfer from Atletico Mineiro, with the defender set to join the La Liga champions in the summer.

The 20-year-old Emerson will join Barca on a five-year contract that runs through the 2023-24 season.

Полуфиналист освен Barcelona во Copa Del Rey : Valencia, Real Betis, Real Madrid.
Ждрепката е на 1 Феврувари ( утре ) околу 13:30часот. Ако грешам некој нека ме поправи.
Ваши мислења, кој противник би сакале да ни се падне?

Бетис.:toe:
Знам многу сакаат Реал да ни се падне,ама во таква ситуација ќе мора на двете утакмици да се истрошат играчите,сигурно нема со втора постава да искочиме.
Со Валенсија пак ќе има пеколна атмосфера кога ќе сме во гости,страв ми е да не ни набутаат голови.
Според мене најдобро е Бетис.

И Валенсија и Бетис се незгодни екипи. Да не заборавиме дека Бетис ни пукнаа 4 комада на Камп Ноу во ноември. Не велам дека тоа ќе се повтори ама не се ништо послаб противник од Валенсија. Плус мотив за Бетис е што финалето уште сега е одлучено да се игра на нивниот стадион.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom