Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Пуши кур Роберто, све да ти ебам.
Роберто, Вермален, Ракитиќ и Суарез немаат квалитет во Брегалница да играат.

Почна губењето на титулите, it's february.

Ау каков пенал. Него овој Суарез свињата преко кур ми е да го гледам, што не проба еднаш Меси - Кутињо - Дембеле/Малком

Преку кур од вакви екипи што играат фудбал само против Барселона. До 10то коло беа пред испаѓање одвај X вадеа Валенсија. Доаѓаат против Барса 2 гола за 30минути даваат ...

Немајте гајле влегува Алба во второ ја вртиме.
Овие се испука до сега нема да имаат веќе сила.

btw Меssi ја спука во гол ,па после 5секунди судијата свири пенал ...

Бод да се извади некако добро ќе е, нервира тоа што ботовиве ќе ни скинат бодови, факинг валенсија.

Бод да се извади некако добро ќе е, нервира тоа што ботовиве ќе ни скинат бодови, факинг валенсија.
Има шанси да ја свртиме утакмицава. Се надевам дека ќе ја свртат до крај . Ако не барем X, и да се надеваме утре Алетико - Реал да заврши X или 2 .

Има шанси да ја свртиме утакмицава. Се надевам дека ќе ја свртат до крај . Ако не барем X, и да се надеваме утре Алетико - Реал да заврши X или 2 .
Пишав преѓе, мора и Атлетико да кикса, не е реално тие се да тепаат, но дома со Валенсија е кикс што не е дозволен, да беше гости веќе е очекувано, вака не.

Брат, следен викенд играат Атлетико - Реал. :D
Грешка моја, сепак фала сто ме поправи. Лошо сум видел.[DOUBLEPOST=1549132813][/DOUBLEPOST]Дали е сериозен со заменава ?

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom