- Член од
- 17 мај 2016
- Мислења
- 3.688
- Поени од реакции
- 4.169
Ракитич трча темпо позади играчот на Валенсија кој трча контра ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има шанси да ја свртиме утакмицава. Се надевам дека ќе ја свртат до крај . Ако не барем X, и да се надеваме утре Алетико - Реал да заврши X или 2 .Бод да се извади некако добро ќе е, нервира тоа што ботовиве ќе ни скинат бодови, факинг валенсија.
Брат, следен викенд играат Атлетико - Реал.Има шанси да ја свртиме утакмицава. Се надевам дека ќе ја свртат до крај . Ако не барем X, и да се надеваме утре Алетико - Реал да заврши X или 2 .

Пишав преѓе, мора и Атлетико да кикса, не е реално тие се да тепаат, но дома со Валенсија е кикс што не е дозволен, да беше гости веќе е очекувано, вака не.Има шанси да ја свртиме утакмицава. Се надевам дека ќе ја свртат до крај . Ако не барем X, и да се надеваме утре Алетико - Реал да заврши X или 2 .
Грешка моја, сепак фала сто ме поправи. Лошо сум видел.[DOUBLEPOST=1549132813][/DOUBLEPOST]Дали е сериозен со заменава ?Брат, следен викенд играат Атлетико - Реал.![]()