Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Умтити наводно се соочувал со крај на кариерата. Изгледа хронични проблеми има со коленото..
Штета ако е вистина, играчиште е.
Ради тоа беше и трансферот на Муриљо.

Стварно штета е за Умтити толку млад меможе глава да дигне од повреда.
Претходната сезона еден од најдобрите штопери беше,тешко пак да ја врати формата.:(

Најверојатно ќе оди на операција, но мислам дека се претерани муабетите дека тоа ќе значи пензија. Сепак ќе мора повторно да се бара јак штопер, Муриљо е земен за да пополни состав, не ми се верува да го откупат.

Најверојатно ќе оди на операција, но мислам дека се претерани муабетите дека тоа ќе значи пензија. Сепак ќе мора повторно да се бара јак штопер, Муриљо е земен за да пополни состав, не ми се верува да го откупат.
Јас мислам, а воедно и се надевам дека Пике и Ленгле ќе изиграат без повреди до крај на сезона.

Де Лигт од Ајакс супер би пополнил,ама гледам некако се откажуваат полека од него,ептен пари бараат за него.
Изгледа Де Јонг е приоритетот за лето,најверојатно околу 70 милки за него ќе фрлат.
Сам кажа дека највеќе сака да оди во Барса ама и бара минутажа и слобода во играта,доста го имам гледано посебно за Холандија кога играше,стварно опасно детиште, изнесување топка,пасови се има изградено.
Мислам дека и паметно би било да тргнат по него,нека го баталат оној Рабиот,Де Јонг супер би се прилагодил на системот на Барса со Артур кога ќе се воиграат,ќе си газат.
Само тие Арапите да не плеснат повише пари и да го соберат.
За Умтити ќе се види до лето што ќе биде,па ќе знаеме дали ќе треба некој штопер да се носи.

Де Лигт од Ајакс супер би пополнил,ама гледам некако се откажуваат полека од него,ептен пари бараат за него.
Изгледа Де Јонг е приоритетот за лето,најверојатно околу 70 милки за него ќе фрлат.
Сам кажа дека највеќе сака да оди во Барса ама и бара минутажа и слобода во играта,доста го имам гледано посебно за Холандија кога играше,стварно опасно детиште, изнесување топка,пасови се има изградено.
Мислам дека и паметно би било да тргнат по него,нека го баталат оној Рабиот,Де Јонг супер би се прилагодил на системот на Барса со Артур кога ќе се воиграат,ќе си газат.
Само тие Арапите да не плеснат повише пари и да го соберат.
За Умтити ќе се види до лето што ќе биде,па ќе знаеме дали ќе треба некој штопер да се носи.
Многу ги хајпнаа тие двајца, ги бараат сите големи тимови, цените им се кренаа до плафон, а којзнае дали ќе станат играчишта како што ги кажуваат. Рабио е извесно дека ќе го земат, иако не го сакаат навивачите, но ајде барем како слободен трансфер доаѓа, парите што ги планираа да ги платат за отштета (50 милиони), ќе ги пренаменат за плата, по 10 милиони годишно.

За другата година Умтити да се врати фо старата форма, Де Лигт, Де Јонг, Рабиот и Нејмар и тоа е тоа и може некоја ефтина 9ка за замена на Суарез.
Вермален, Рафиња, Денис, Мунир аут... и по можност Ракетата да се вклучи во трансферот на Нејмар. :)))

За другата година Умтити да се врати фо старата форма, Де Лигт, Де Јонг, Рабиот и Нејмар и тоа е тоа и може некоја ефтина 9ка за замена на Суарез.
Вермален, Рафиња, Денис, Мунир аут... и по можност Ракетата да се вклучи во трансферот на Нејмар. :)))
Ефтина 9ка, по можност Кејн :D

Поверојатно за мене е Псж Нејмар да го продадат одколку Мбапе. Така да на лето го очекувам Нејмар назад...
Нападов и средината би изгледале страшно.
Neymar - Suarez - Messi
Coutinho - S.Busquets - A.Melo
ПС: Ама Дембеле Карлес Алења, Р.Пуиг не би имале голема минутажа, исто ќе е и со Рабиот,Де Јонг ако дојдат. Ама повеќе играчи секогаш е добро да се има.

Не се надевајте на Нејмар летово,Флорентино сигурно има спремано пари за него,со све поизвесното останување на Азард во Челзи,така да Реал Мадрид очекувајте уште толку да го пореметат трансфер пазаров.Што се однесува до Де лихт и Де Јонг топката се врти....Неколку дена во предност е Де јонг за трансфер во Барса,неколку дена е Де лихт,ако играчите стварно покажуваат интерес дека сакаат да дојдат во Барса,управата треба да испрати добра понуда,неможи ако Псж нудат 70-80 милиони пример за Де јонг,неможи овие од Барса да глумат лудило и да испратат 30-милиони,иако овие двајцава мене некако мн ми се исфорсирани,маркетиншки експонирани,Баерн наводно сериозно загризал за Де лихт ама со се поизвесниов трансфер на Лукас,можно е да се откажат,иако Пеп некако е најзагреан за Де јонг исто,ќе видиме до Март што ќе биди,првото прашање е Дали Валверде ке остани,или ако не остани кој ке биде неговата замена?

Eden Hazard 2години цело време збори како сака да игра за Реал Мадрид,, штета би било ако остаено во Челзи.
Времето ќе покаже кој каде ќе иде :cool:

И 1 е доволен, овој со ушињата. :D Среќна нова на сите, посакувам и јас успешна сезона според начинот на кој што е блесава. Ич не сум активен периодов и не сум во тек, последна утакмица што ја изгледав цела беше кога изгубивме од Бетис 2-4. Ај сега мирен период, таман за нокаут ЛШ од другиот месец ќе се гледа. :)

Среќна Нова година и од мене барем еден трофеј најважниот доволен е,иначе тоа што сакав да го потенцирам е дека како што изгледаат работите (До сега) и (За сега) Де лихт е се подалеку од Барса,па би ве прашал јас кого го посакувате вие како стопер,дали некој перспективен или некој ветеран или нешто измеѓу :D Јас би сакал Мегваер-Лестер 25-Години има,доста е висок цврст и не е Мн стар........Мислење ваше?

Среќна Нова година и од мене барем еден трофеј најважниот доволен е,иначе тоа што сакав да го потенцирам е дека како што изгледаат работите (До сега) и (За сега) Де лихт е се подалеку од Барса,па би ве прашал јас кого го посакувате вие како стопер,дали некој перспективен или некој ветеран или нешто измеѓу :D Јас би сакал Мегваер-Лестер 25-Години има,доста е висок цврст и не е Мн стар........Мислење ваше?
За Мегваер и јас би се согласил баш со Сити кога го гледав си реков како овој игра уште во Лестер,би сакал и јас да биде замена за Пиќе ама тешко,ако оди негде најверојатно во Англија во некој поголем клуб.
Инаку најголема желба ми е Мбапе да го видам во Барса во тандем со Дембеле.:cool:
Ако гледаме по реално оној Де Јонг сакам да го донесеме,и Тодибо(француски штопер 18 години).:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom