Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе овој е штопер. Само на СП играше бек :D
Уште подобро, место Пиќе :D на светското растури на бек, како и да е, конечно да слушнеме шпекулација за саглам играч, а не некој од дома му што не го знаат. Франција е моментално сила број еден во фудбалов, од таму треба да се пазари.

Супер вест оваа за Павар. Конечно нешто паметно од управата (ако е точно).

Убави се седумте бода пред Реал ама да не ги заборавиме и Атлетико. Не треба да се отпишат посебно кога се само на минус 3.

Сега со Абидал мислам дека ќе покажуваме повеќе интерес за француски играчи. Ја би да се проба и со Лукас и Годин од Атлетико. На Годин му истекува договорот, а не е стар, 33 години, уште 2 сезони може да ни биде добра клупа и искуство. Лукас во случај за Умтити да има лоши вести. Плус може да покрие и на бек.
Али сепак фаворити за на лето ми е двоецот од Ајакс!

Денес сите релевантни и нерелевантни извори пренесуват дека Тодибо ја одбрал Барса и ќе дојде како слобеден играч во јуни.

Де Јонг од друга страна е блиску до ПСЖ, пак ќе не заебат изгледа, ќе останеме ние со Рабио. Наместо Павар и Де Јонг, Тодибо и Рабио...

‼️ DONE DEAL: Adrien Rabiot (23) has reached an agreement with Barcelona and will be completing his free transfer in the summer.

He will get €10M annual wage and a signing bonus of €10M on a 5-year contract deal. Official announcement will be made soon. [Sky Sports]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom