Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Супер, лани ни плеснаа 5 гола, а нашиве бркаа сезона без пораз, годинава на оваа одбрана којзнае колку ќе ни дадат :)

Супер, лани ни плеснаа 5 гола, а нашиве бркаа сезона без пораз, годинава на оваа одбрана којзнае колку ќе ни дадат :)
Памтам беше 5:1, па се вративме на -1 гол разлика 5:4.
Меси не играше таа утакмица ниту Пике. Леванте напаѓаа како луди без страв. Овој пат нема да е така сигурно..
За викенд играме против Леванте у гости, ќе видиме што ќе биде.

Памтам беше 5:1, па се вративме на -1 гол разлика 5:4.
Меси не играше таа утакмица ниту Пике. Леванте напаѓаа како луди без страв. Овој пат нема да е така сигурно..
За викенд играме против Леванте у гости, ќе видиме што ќе биде.
Ќе изгубиме у недела за да ни пуштат у Купот :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

:ROFLMAO:
Mundo Deportivo piše kako je Barcelona zabranila Dembéléu da isključuje ton na svom mobilnom telefonu prije spavanja. Prema saznanjima ovog katalonskog lista, trenersko osoblje je ovakvu odluku donijelo kako bi se isključila mogućnost kašnjenja ovog igrača na treninge.

Голема е шансата за кикс денес. Минатото коло тепаа и Барса и Реал и Атлетико, што се случува многу ретко, а ова коло конкурентите веќе победија. Да се надеваме дека математикава нема да испадне точна овајпат :D

3-4-3 ќе игра Валверде најверојатно. Не знам зашто се глупира, ќе ја усере утакмицава.

Пике десен бек го ставил :pos: уништување ќе биде по десна страна ако вака делуваат на терен.
3-4-3 ќе биде изгледа..[DOUBLEPOST=1544988293][/DOUBLEPOST]
3-4-3 ќе игра Валверде најверојатно. Не знам зашто се глупира, ќе ја усере утакмицава.
Семедо се повредил, односно болки во зглобот чуствувал.

Многу е јак Барди,па со 4 души во средина ќе идеме да не му оставиме простор за игра:cool:.

Дембеле винг-бек го поставил генијалецот, тотална утка од формација и постава. Катастрофа игра, ништо не научиле од ланскиот пораз, голот виси цело време и ќе го јадат порано или покасно. Наместо да се мотивирани за одмазда тие како црева се влечат по терен додека овие ги газат.

Колку добра асистенција измеѓу 3јца , уште подобра завршница ...[DOUBLEPOST=1544992546][/DOUBLEPOST]
Дембеле винг-бек го поставил генијалецот, тотална утка од формација и постава. Катастрофа игра, ништо не научиле од ланскиот пораз, голот виси цело време и ќе го јадат порано или покасно. Наместо да се мотивирани за одмазда тие како црева се влечат по терен додека овие ги газат.
Dembele wing back го утна клизачот и жолт доби

Последно уредено:
Три шанси-три гола, ова ко да не е Барса, обично десет шанси се потребни за гол :D ќе рече некој дека сме издоминирале :toe:[DOUBLEPOST=1544993770][/DOUBLEPOST]Вермален го изваде, Ракитиќ стопер само да не излезе :icon_lol:

Три шанси-три гола, ова ко да не е Барса, обично десет шанси се потребни за гол :D ќе рече некој дека сме издоминирале :toe:[DOUBLEPOST=1544993770][/DOUBLEPOST]Вермален го изваде, Ракитиќ стопер само да не излезе :icon_lol:
Ни господ го знае кој играч што позиција игра .. Дембеле изгази на десен бек..
ПС: Меси хет трик .[DOUBLEPOST=1544996105][/DOUBLEPOST]Pique сам ја почна акцијта и на крај ја заврши заврши во стилот на Дембеле со лажњак..:pos:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom