Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барса ако нема избор за средина со волку повреди не знам кој би имал .Добро кој ќе ви игра во средина утре, Рафиња повреден, ракетата повреден, Роберто повреден, Артур исто повреден ... како црна чума ги зафати и Барса и Атлетико пола тим се повредија
Sent from my iPhone using Tapatalk
Тренерот нејќе да експериментира. Затоа цела сезона една иста постава. Не ме чуди ако стартне со Мунир во напад.Мхм, првата постава баш ме интересира Малком и Дембеле заедно со Меси напред како ќе изгледаат, уствари не знам зошто не игра со таа постава Валверде вака на хартија супер изгледа, со Кутињо и Видал на средина добиваат и на креативност и на цврстина.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Тоа е најголемата трагедија. Umtiti беше 2 месеци повреден , за тоа време Lenglet се утепа од играње прва постава. Umtiti се врати , Lenglet пак на клупа, ќе си чека шанса у купот или додека не се повреди некој од Pique/Umtiti[DOUBLEPOST=1543414732][/DOUBLEPOST]Треба да чекаме некој првотимец да се повреди за да ги видиме останатите играчи како играат.![]()
Каков тренер. Кутињно и Ракитич само што се вратија од повреди и одма прва постава. Игра со 3 дефанзивни везни против PSV...Službeno: Samuel Umtiti je na treningu održanom sinoć osjetio nelagodu u koljenu lijeve noge te zbog toga nije u konkurenciji za večerašnji meč. Pretpostavlja se da će Francuz detaljne medicinske preglede obaviti po povratku u Barcelonu, a o čemu ćemo vas blagovremeno informisati.
Прегледај го приврзокот 200265
Видал не е дефанзивен везен, а Ракитиќ му е вонбрачен син, па мора да играКаков тренер. Кутињно и Ракитич само што се вратија од повреди и одма прва постава. Игра со 3 дефанзивни везни против PSV...