Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Добро кој ќе ви игра во средина утре, Рафиња повреден, ракетата повреден, Роберто повреден, Артур исто повреден ... како црна чума ги зафати и Барса и Атлетико пола тим се повредија

Sent from my iPhone using Tapatalk

Добро кој ќе ви игра во средина утре, Рафиња повреден, ракетата повреден, Роберто повреден, Артур исто повреден ... како црна чума ги зафати и Барса и Атлетико пола тим се повредија

Барса ако нема избор за средина со волку повреди не знам кој би имал .
Напад ако ce: malcom-messi-dembele
Средината вака би требало: Kutinjo-Buskets-Vidal

Доколку нападот е: Kutinjo, Messi, Dembele
Средината би требало да е вака: C.Alena/D.Suarez-Buskets-Vidal.
R.Puig се надевам декс ќе влезе како замена.

ПС: Мое мислење е дека ќе форсира Меси да даде неколку гола за да надохнади од минатите 2 кола.

Мхм, првата постава баш ме интересира Малком и Дембеле заедно со Меси напред како ќе изгледаат, уствари не знам зошто не игра со таа постава Валверде вака на хартија супер изгледа, со Кутињо и Видал на средина добиваат и на креативност и на цврстина.

Мхм, првата постава баш ме интересира Малком и Дембеле заедно со Меси напред како ќе изгледаат, уствари не знам зошто не игра со таа постава Валверде вака на хартија супер изгледа, со Кутињо и Видал на средина добиваат и на креативност и на цврстина.

Тренерот нејќе да експериментира. Затоа цела сезона една иста постава. Не ме чуди ако стартне со Мунир во напад.

Треба да чекаме некој првотимец да се повреди за да ги видиме останатите играчи како играат. :toe:

Треба да чекаме некој првотимец да се повреди за да ги видиме останатите играчи како играат. :toe:
Тоа е најголемата трагедија. Umtiti беше 2 месеци повреден , за тоа време Lenglet се утепа од играње прва постава. Umtiti се врати , Lenglet пак на клупа, ќе си чека шанса у купот или додека не се повреди некој од Pique/Umtiti[DOUBLEPOST=1543414732][/DOUBLEPOST]IMG_20181128_151647.jpg
Ако стварно оваа постава ја извади, имаме најретардиран тренер.

Последно уредено:
Službeno: Samuel Umtiti je na treningu održanom sinoć osjetio nelagodu u koljenu lijeve noge te zbog toga nije u konkurenciji za večerašnji meč. Pretpostavlja se da će Francuz detaljne medicinske preglede obaviti po povratku u Barcelonu, a o čemu ćemo vas blagovremeno informisati.

FB_IMG_1543432394617.jpg

Službeno: Samuel Umtiti je na treningu održanom sinoć osjetio nelagodu u koljenu lijeve noge te zbog toga nije u konkurenciji za večerašnji meč. Pretpostavlja se da će Francuz detaljne medicinske preglede obaviti po povratku u Barcelonu, a o čemu ćemo vas blagovremeno informisati.

Прегледај го приврзокот 200265
Каков тренер. Кутињно и Ракитич само што се вратија од повреди и одма прва постава. Игра со 3 дефанзивни везни против PSV...

Каков тренер. Кутињно и Ракитич само што се вратија од повреди и одма прва постава. Игра со 3 дефанзивни везни против PSV...
Видал не е дефанзивен везен, а Ракитиќ му е вонбрачен син, па мора да игра :D
Барем Меси е на централен и не игра Мунир, тоа е позитивно :)

За PSV највеќе шанси створија Ter Stegen и Rakitic. Премногу среќа имаат и двата тима.

Ги измисли двата гола царот :kruna:[DOUBLEPOST=1543440769][/DOUBLEPOST]Триото Малком-Меси-Дембеле на терен (y)

Мислам дека не е проблем толку одбраната колку што е пристапот. Лани со 4-4-2 многу ретко примавне голови. Годинава сите ни се утепуваат пд шанси. Средината и нападот ме си ја вршат работата во одбрана, плус Умтити. Ваљда ќе средат до нокаут фазата.

Иначе каков лажњак има Дембеле нек си ебе мајката :drk:

Како што стојат работите на ждрепката изгледа ќе имаме дури седум потенцијални противници за 1/8 финале. Атлетико веројатно ќе заврши прв во групата така да може да играме против било кој втор освен со Тотенхем/Интер. Шалке и Рома сигурно се во оваа група.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom