Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Британски извори велат како Ливерпул за зимскиот трансфер период сака да го купи O.Dembele за цена од 85,000,000 £.

За таа сума може и да го шитнат. Само во таков случај мора да се искористат парите да се купи уште еден екстра напаѓач.

Josep Maria Minguella (nogometni agent): "05. augusta/kolovoza ponudio sam Mbappéa Barçi. Nisu mi odgovorili na tu ponudu i sada vjerujem da su napravili grešku koja će na njih uticati narednih 10 godina."

"Njegov otac mi je tada rekao da bi Kylian volio zaigrati zajedno s Messijem."

Josep Maria Minguella (nogometni agent): "05. augusta/kolovoza ponudio sam Mbappéa Barçi. Nisu mi odgovorili na tu ponudu i sada vjerujem da su napravili grešku koja će na njih uticati narednih 10 godina."

"Njegov otac mi je tada rekao da bi Kylian volio zaigrati zajedno s Messijem."
" Sada vjerujem da su napravili grešku koja će na njih uticati narednih 10 godina. "

Еве го Роберто и за репрезентација продолжува со катастрофалните настапи. Не е бек човекот, до кога ќе одат со глава во ѕид не ми е јасно. Секој малце подобар напаѓач му ја вади маста кога сака.

Се шпекулира дека управата од Барселона веќе не го негира повратокот на Neymar.
Ова звучи доста логично бидејќи Барселона на летото имаше околу 100м за уште еден трансфер ( Се шпекулураше за ПОГБА ). Управата се спремни да ги продадат Rafinha и Denis Suarez за по 30-40м и Dembele za 100m во следниот зимски трансфер период.

* За Dembele се смета дека е зависник од Видео игри. Гејмал до сабајле и заборавил аларм да стави за на тренинг па се успал. Па затоа се вадел со изговорот " Болки во стомакот " :D:D:D

Ako je vjerovati navodima Cadene SER, FC Barcelona ne može u naredne tri godine dovesti igrača iz Liverpoola. Ova klauzula je dogovorena pri transferu Coutinha na Camp Nou, a jedna od tri godine je skoro protekla.

Ептен запнавме да купуваме од Ајакс. Покрај муабетите за Де Лигт и Де Јонг се збори и за трансфер на голманот Андре Онана. Секако како опција за втор голман ако Силесен дефинитивно си оди.

Ептен запнавме да купуваме од Ајакс. Покрај муабетите за Де Лигт и Де Јонг се збори и за трансфер на голманот Андре Онана. Секако како опција за втор голман ако Силесен дефинитивно си оди.
Подобро цел клуб Ајакс да го купат, вака само ги замараат луѓето секој ден :P

Без Кутињо и Ракитиќ денес. Особено голем хендикеп е неиграњето на ѕверот Кутињо, според мене после Меси најважен играч во тимов. Мечот ќе го суди Манзано, второто најголемо копиле после Лахоз, така да очекувам да суди на наша штета. Ако влезат играчиве во мечов како што треба, со 100% залагање, ќе победат.

Од Валверде следниов состав се очекува:
Штеген
Роберто-Пике-Ленгле-Алба
Видал-Бускетс-Артур-Рафиња
Меси-Суарез
Можно е и на десен да е Семедо, а во средина, Роберто место Рафиња.

Без Кутињо и Ракитиќ денес. Особено голем хендикеп е неиграњето на ѕверот Кутињо, според мене после Меси најважен играч во тимов. Мечот ќе го суди Манзано, второто најголемо копиле после Лахоз, така да очекувам да суди на наша штета. Ако влезат играчиве во мечов како што треба, со 100% залагање, ќе победат.

Од Валверде следниов состав се очекува:
Штеген
Роберто-Пике-Ленгле-Алба
Видал-Бускетс-Артур-Рафиња
Меси-Суарез
Можно е и на десен да е Семедо, а во средина, Роберто место Рафиња.

Се надевам на Malcom или O.Dembele прва постава наместо Рафиња:D[DOUBLEPOST=1543085145][/DOUBLEPOST]Barça: Ter Stegen; Semedo; Piqué, Umtiti, Alba; Busquets, Sergi Roberto, Arturo Vidal, Arthur; Messi, Luis Suárez. ( 4-4-2 ) .
Каков токмак од тренер треба да си, за да играч што не играл скоро 2 месеци, после повреда одма да го стаи да игра 90мин ( Освен ако не го менува ). А Ленглет и Пике добра ја завршуваа одбранбената задача.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom