Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Cillessen каква одбрана.. Саул колку јако ја шутна дури лежеше и на земја држејќи се за ногата.
Валверде мора нешто да смени, Cilessen треба да брани и во Лига Шампиони.

Се протнаа некако, но катастрофален впечаток оставија. Малком потроши доста кредит, ваљда ќе добие уште шанса-две со првотимците да проба да се докаже.

Се протнаа некако, но катастрофален впечаток оставија. Малком потроши доста кредит, ваљда ќе добие уште шанса-две со првотимците да проба да се докаже.

Каков кредит потроши бе? Кој не потроши кредит вечерва освен Видал, Силесен и Чуми.
Кога Мунир уште добива шанси, зошто да не добие и Малком.

Каков кредит потроши бе? Кој не потроши кредит вечерва освен Видал, Силесен и Чуми.
Нека ти текне само Gomes колку шанси има добиено ...

Од аспект на Валверде пишувам, со оглед на тоа колку ретко му дава да игра, којзнае дали и ќе го стави повторно, не се прашуваме ние. Мораше подобро да изигра, се испогреши и сега тешко некој дека може да се побуни зошто не го става да игра. Кон телето Мунир има друг однос, не се споредува со овај кон Малком. Лично Валверде го одбра Мунир пред Пако, нормално дека ќе го игра.

Мислам дека нема да трошат сили на купот, јасно е дека се е пренасочено накај ЛШ. Дури и во лигата ќе калкулираат, ако сега изгледа дека газиме, мораше ваков подвиг да направат после серијата лоши резултати.
Купот ќе го пуштат против првиот посериозен противник, односно прволигаш.

Од аспект на Валверде пишувам, со оглед на тоа колку ретко му дава да игра, којзнае дали и ќе го стави повторно, не се прашуваме ние. Мораше подобро да изигра, се испогреши и сега тешко некој дека може да се побуни зошто не го става да игра. Кон телето Мунир има друг однос, не се споредува со овај кон Малком. Лично Валверде го одбра Мунир пред Пако, нормално дека ќе го игра.
Мунир е од школата на Барса, со поголем стаж , плус донесе титула во младинската ЛШ... Малком мислам дека е донесен без желба од Валверде, ни сам не знам зошто го направи Барса тој трансфер, посебно кога веќе беше договорен со Рома меѓутоа искрено да кажам и мило ми е што не игра. .
Друга работа кога веќе би размислувале за продажба и да не му се даде шанса во Барса мислам дека треба да игра повеќе за да крене цена (е сега да не биде контра ефект ако е слаб), мада со денешниве цени ако не друго бар колку што го земаа и ќе го продадат... А, кога сме кај Мунир изгледа ќе го снајде судбината на Делофеу и Кркич ..

Мислам дека нема да трошат сили на купот, јасно е дека се е пренасочено накај ЛШ. Дури и во лигата ќе калкулираат, ако сега изгледа дека газиме, мораше ваков подвиг да направат после серијата лоши резултати.
Купот ќе го пуштат против првиот посериозен противник, односно прволигаш.
И ќе ни падне Валенсија/Атлетико/Реал во 1/4 финале и ќе запнат да ги поминат за да не изгубат од нив и после веќе нема да се исплати да го испуштат :)

Какво испуштање на купот. Може и Ла Лига и ЛШ да не освоиме, ама копа дел реј ни е загарантиран секоја сезона :D

Ернесто вчера скоро сите млади ги пушти да се истрчаат. Единствено сериозно играа Cillessen , Artur Vidal, Lenglet, Artur Melo. Овие од клупа и од Барса Б (исклучок штоперите и Алена ). Како што ќе доаѓаат 1/8, 1/4 финале се повеќе првотимци ќе додава Erensto Valverde како лани. Секако ако во првата утакмица 1/8 или 1/4 финале кикснат младиве играчи , поискусните ќе надохнадуваат во втората утакмица.

Преку глава веќе од Копа дел Реј. Мислам дека после четири титули по ред ниеден фан не е загреан за освојување на купот.

Јас цела оваа сезона во купот би играл со Алења, Чуми, Пуиг и другите дечки од Барса Б, плус и со тие што не добиваат многу шанса, како Малком или Денис Суарез, ако не ги шитнеме среде сезона. Првотимците нека се фокусираат на Ла Лига и ЛШ.

Очигледно е, до сега сите утскмици одод триби ги гледаше.

Па што к*р го купуваат кога не влегува во игра?

Има талент во детето, но јас мислам дека Велверде не е правиот тренер за Барселона. Не ми се допаѓа неговата тактика и игра. Може Барселона и уште појако.

Па што к*р го купуваат кога не влегува во игра?

Има талент во детето, но јас мислам дека Велверде не е правиот тренер за Барселона. Не ми се допаѓа неговата тактика и игра. Може Барселона и уште појако.
Очигледно е дека го земаа " за инат " на Рома , бидејќи не избација од Лига Шампиони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom