Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Кај сите ликови на форумов од дента на регистрација па по одредено време гледаш прогрес. Сите сме почнале како ботови, спамери на латиница со глупи доскочици и постови по една реченица ама со тек на време сме се уходале како одат дискусиите. Само кај Гоче никогаш не видовме прогрес, си остана истиот од првиот ден. Пооригинален член здравје но тоа е :(

Кутињо си растура Светсково, Ракитиќ ваљда цела сезона шо беше изгубен во Барселона, сега се шо знае и умее извади во Хрватска во овие две утакмици, владеат со Модриќ во Хрватска. Суарез си продолжува у негово темпо кај шо му требаат прво 5 утнати шанси по ред за гол да даде.

Ме мрзеше да го преведувам, ама шо ве ебам, сигурно разбирате хрватски :D

Sat je otkucao ponoć i danas je 24. lipnja - dan kada se rodio najveći. Najveći danas, najveći sutra, najveći ikada, najveći ako Argentina prođe skupinu i najveći ako ne prođe, najveći sviđalo se to ostalima i najveći ne sviđalo im se to. Nije važno. Analizirajte koliko želite, komentirajte koliko želite, uspoređujte koliko želite, ali Messi govori sam za sebe, a govore i brojke, govori i magija, govore njegova djela i sve što on predstavlja. Messi je Barcelona, Barcelona je Messi.
Sretan rođendan kapetane, vođo, legendo i naravno - sretno ti bilo.
Lionel Messi. ❤️
FB_IMG_1529799154104.jpg

23 evra kosta si ja kupuvas na vlezo na stadion kaj so se prdavat karti za sve,vklucuva u nea muzej,pres,fan shop,tunel 3 nivoa na stadion,trevnik sredina i kaj so se komentatorite i mislam deka taj den so se igra utakmicata deka ne moze da se ode ali ne sum siguren.

Фала друже. На крај купив од официјалната страна, таа од 25 евра. Со неа можев да поминам низ музеј, прес, фан шоп, тунел, сите нивоа на стадион, гостинска соблекувална, долу на трева само до аут линијата и места за коментаторите. Значи немаше домашна соблекувална и пристап до тревата на сред терен. Иначе за плус 5 евра имаше и интересено VR искуство.

Кутињо ни е најдобра инвестиција после цигото. Кога ги гледам како функционираат во Бразил, си викам што би правеле во Барса со Меси плус. Ама тоа е, циганот се заеба и сам и нас не заеба, ќе го доминиравме светов :D

Со пензионирањето на Иниеста сега Кутињо ќе има одлична шанса да биде предводник на тимот заедно со Меси. Импресивно е и како е воигран со Паулињо.

Зашто Гризман да го носат,тука е Мина;)

Знам дека клипчињава на јутубе не се мерило за да се осоцени квалитет на еден играч ама по ова што го гледав, Де Јонг од Ајакс за кого е Барса заинтересирана е полн погодок.

Мина не смееме да го продадеме, ја сум или да остане или да се пушти бо некој добар тим на позајмица како Ливерпул, Рома... за година - две ако не напредува ви Европа ќе го шитнеме секако за истите пари :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom