Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Вечерва сакам петарда , Зидан изјави дека е потешко да се освои Примера од ЛШ, сакам да му стане уште појасно тоа !

Кога ве слушам дека немаме тим за ЛШ, незнам што да кажам, во ЛШ се играат 8 утакмици за да стигнете до финале, СРЕЌАТА игра најголема улога во освојувањето на тој трофеј исто и судиските одлуки, АКО ВИ Е ДЕНОТ ќе поминете натаму. Одамна ми стана јасно дека за тој трофеј треба да имаш голема среќа и голема подршка од мафијата Уефа. Примера ми е многу подрага и ќе ми биде, ако имаме тим за освојување на Примера без пораз како би немале за ЛШ ??????? МНОГУ Е ПОТЕШКО ДА СЕ ОСВОИ ДОМАШНОТО ПРВЕНСТВО И СЕКАКО МИ Е ПОВЕЌЕ ДРАГО !!!!!

Иниеста ќе си ги остави сите масти и витамини на теренот вечерва. :D

Па оди бе Роберто еби се ти ебам копиљ гнасен, скроз непотребно све ти ебам. Ај иди у курац сега гомно скапано.

Барем нозе да им искршиме матер нивна. Најголеми гнаси гнасосани. Десет црвени за марсеколо ѓубрето требаше, но подовро ќе е да го прекршат во второ.

А шо убаво ги насанкавме цела одбрана им има жолти, и место да ги малтретираме во второ овој наседнува на наивна провокација. Цела кривица е во Роберто, ептен неискусно и наивно. Да останеме непоразени е премија, ќе претиснат сега со сите сили.

А шо убаво ги насанкавме цела одбрана им има жолти, и место да ги малтретираме во второ овој наседнува на наивна провокација. Цела кривица е во Роберто, ептен неискусно и наивно. Да останеме непоразени е премија, ќе претиснат сега.
Кривица е што не му го скрши носот само. А тоа дека ќе им даде црвен нив мало морген.

Заеба Роберто, што вика Дел Бој, убаво ги насанкаа со жолти, ќе направеше некој црвен кај Реал од одбраната, вака Роберто се поеба.

Кај сте бе педерчиња? Ве снема хахахаха петарда ќе сме јаделе

Кутињо дефанзивно не постои, си трчка како пиче бе!
Добро е што сега секако ќе го извади и ќе го стави Семедо.

Роберто колку глупо изреагира и падна на провокацијата на мајмунот.
Требаше жолт за Бејл, бега од контрола мечот на судијата.

Кривица е што не му го скрши носот само. А тоа дека ќе им даде црвен нив мало морген.

На Рамос на челото му пишуваше дека ќе јаде црвен во второ, пред Роберто да ја направи глупоста. Ај да му беше прво класико океј, али од искуство треба да знаат дека вакви натпревари се полни со провокации и победуваат оние со подобри нерви.
Почнаа да провоцират кога им начукаа 3 картони во одбрана. Јасно беше дека се оди на израмнување на тој однос, вака сега се во огромна предност со една глупа реакција од Роберто.

За Меси не беше црвен така? Ве отепа Реал цело полувреме, незнаеа шо да пра и ајде мавај.

Сељандури невидени!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom