Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Полека луѓе, докториве од Барса го направија стаклениот Вермален играч, ќе средат. А за играчкиот удел, Нејмар првата сезона имаше дури и послаби настапи, а беше фит. Не викам дека ќе биде истиот случај како со него, но да почекаме.

Iniesta has a problem in his right calf and his recovery will determine his return.

Добра е што тешките утакмици за периодов поминаа, следен тежок дуел ќе е полуфиналето на Купот, па може периодов да се помине на грб на Паулињо/Денис/Бускетс/Гомеш/Ракитиќ во средина.

Кутињо се очекува да дебитира со Алавес дома на 28 јануари, за некои 12-13 дена. Среќа со Дембеле шо не е местото на претходната повреда.

Dr. Ardèvol (Dembélé's main doctor): "We have to worry a little about this new injury. This injury may have had an emotional effect. Players who have never been injured, such as Dembélé's case, need to understand their body."
"Hamstring injuries have a very high risk of relapse, 30%."
"It may be somehow related to the previous injury, even though it does not necessarily mean that it is a relapse of the previous injury."
"Apart from the muscle injury, the emotional issue also needs to be worked on."

Dr. Ardèvol (Dembélé's main doctor): "We have to worry a little about this new injury. This injury may have had an emotional effect. Players who have never been injured, such as Dembélé's case, need to understand their body."
"Hamstring injuries have a very high risk of relapse, 30%."
"It may be somehow related to the previous injury, even though it does not necessarily mean that it is a relapse of the previous injury."
"Apart from the muscle injury, the emotional issue also needs to be worked on."
Ова е истиот проблем што го имаше Меси?

Coutinho .......
Coutinho .......
You cost an awful lot of money,
But Barca believe in you.
Just be better than Gomes,

Or They'll send you home,
They'll send you home!
Back to a cold wet night in Stoke.

Now you're in Spain.
Sunny, sunny Spain.
Now go and earn that big fat paycheck, boy !
For Barca ! Barca ! Barca !

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Реј Хадсон е лудак и мислам дека е време некој да му го каже тоа.
На крај овој шо коментира со него мислам дека објасни се. Just that might be worth it 200 milions:pos::pos:

Ете го магичното копче кое Валверде го притиска на полувреме :D
Се работи за асистентот.

“Mundo Deportivo” danas naglašava da Aspiazu igra bitnu ulogu u momčadskim uspjesima ove sezone. Naime, on je taj koji špijunira protivnike i daje precizne savjete Valverdeu po pitanju toga na koji način bi Barcelona mogla ugroziti protivničke momčadi. Aspiazu nema “magični tablet”, ali je poznat po tome što sjajno čita igru.

Katalonski “Sport” je prošlog proljeća pisao da Jon ima posebnu metodu: prvo poluvrijeme utakmica prati s tribina gdje ima jasniji pogled na stituaciju na terenu, dok na poluvremenu silazi u svlačionicu i Valverdeu ukazuje na slobodne prostore koji se mogu iskoristiti te na mjesta na terenu koja defanzivno treba kvalitetnije zatvoriti.

Не знам дали и вие го имате истиот впечаток, ама мене ми се чини дека фан клубов ни е активен како никогаш досега :D и тоа ми се допаѓа.
Порано се случуваше со денови да не се напише ниту едно мислење :D

Не знам дали и вие го имате истиот впечаток, ама мене ми се чини дека фан клубов ни е активен како никогаш досега :D и тоа ми се допаѓа.
Порано се случуваше со денови да не се напише ниту едно мислење :D
Јас само заради фан клубов останав на форумов, само оваа тема ја читам редовно.

Иначе на фејсбук има една страница на која нудат гледање натпревари на Камп Ноу (комплет аранжмани: авионски карти, влезници за натпреварот и сместување), така да може ако има заинтересирани да идеме на некој натпревар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom