Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Како шо реков, брза продажба на Суарез додека сеуште вреди нешто, и ол ин за Гризман. Флоп флоп флопчина тешка е уругвајецот оваа сезона.

Кој кур му е на Суарез бе, ни едно додавање не може да направи. Нека оди на операција, ако е тоа проблемот, нека не се резили повеќе.

Најјако што пичкава од тренер го остави него во игра, а го смени Пако :tapp:

Секој кредит што Суарез го имаше го потроши. До полусезона ако не се среди можи да си оди уште во јануари.

Желбата за игра на Меси, сега и пред 2-3 години...што се случуваше тогаш кога одеше по терен уште не ми е јасно.

Вчера гризеше, како кога беше 20...
Тоа е супер знак, ако е тој гладен, се е поинаку.

Шо си праите филмови за Суарез, да си одел на полусезона.. :pos:
Точно дека има слаба сезона сега за сега, ама и напаѓач од таков калибар може да има таков пад, битно е што се труди што се бори.. ако се сеќавате и кога почна немаше некои 500 мин гол дадено ама после почна да гази.. башка не е стар за напаѓач може сигурно уште 3-4год. да ги игра у Барса заедно со Месијата.

Не е ова Белимбегово да го чекаме 6 месеци да влезе во форма. Ќе си оди мислам на крајот на сезоната.

Sakari Orava (Dembéléov doktor): "Oporavak ide mnogo brže od očekivanog. On je rekao da se želi vratiti prije nego što je planirano, ali mi ne znamo da li će to biti moguće"

"Postoji mogućnost njegovog igranja protiv Madrida, ali vam ništa ne mogu zasigurno obećati."

"Dembélé trenutno trenira na pješčanoj podlozi koju Barça posjeduje i mislim da bi već sredinom novembra mogao imati prvi kontakt sa loptom."

"Ako sada krenemo sa nekim većim naporima, postoji rizik, ali ako budemo radili lagano, sve će ići dobro."

(y)

Sakari Orava (Dembéléov doktor): "Oporavak ide mnogo brže od očekivanog. On je rekao da se želi vratiti prije nego što je planirano, ali mi ne znamo da li će to biti moguće"

"Postoji mogućnost njegovog igranja protiv Madrida, ali vam ništa ne mogu zasigurno obećati."

"Dembélé trenutno trenira na pješčanoj podlozi koju Barça posjeduje i mislim da bi već sredinom novembra mogao imati prvi kontakt sa loptom."

"Ako sada krenemo sa nekim većim naporima, postoji rizik, ali ako budemo radili lagano, sve će ići dobro."

(y)
Da bace ali sto se doktorive na barcelona ne dozvoluvale da pocne so igra porano dokolku tie ne kazat deka e 100% fit, za da ne mu se dese nekoja povreda pak i da go izgubat do kraj na sezona..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom