Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Додека е ова раководство два-три натпревари ќе сме во ритам каков што сме во моментов, па после 2-3 натпревари ќе фатиме ритам во кој ќе се брка Валверде, ќе се бара оставка од кретенот Бартомеу, Ракитич и Иниеста ќе ни бидат криви, Бускетс ќе биде тој шо заборавил да игра фудбал, а Андре Гомеш и Паулињо ќе бидат свиркани. :D
Јас искрено не очекувам некој позначаен успех оваа сезона, прашање на време е кога ќе ја прокоцкаме предноста од 4 поени што ја имаме пред реал. Зависиме од Меси како никогаш досега.
Само ако Валверде покаже страшни квалитети и успее да го извади максимумот од сите играчи, може да се очекува значителен успех на крајот на сезоната (а тоа е освојување на барем една титула, не сметајќи го купот).

"Тренериште" ќе испадне Валверде.
Иниеста очигледно ќе го игра секоја утакмица, кај и да е ќе прегори човекот. Не му паѓа на памет да го видиме Паулињо од првата минута на место на Ракитиќ.
Роберто очигледно кога ќе стартува ќе биде на местото на Семедо а не на некој од средниот ред, лево крило нема да видиме сезонава, Сарез не знам дали е толку дупе заради тоа што е малце по лево ама мора да олади малце на клупа па макар и со Пако играле цела утакмица.

Убаво пиша @The Shadow Walker погоре, скоро пола прв тим е на клупата. Дембеле кој за жал се повреди, Семедо, Паулињо па дури и Маскерано кој е бог и батина за каталонската маскота Пике.

Како би те банирал доживотно од темава
Банирај ме слободно ако имаш таква опција.. IQ-то ми падна од толку срање шо имам читано тука.. Бетер од официјалниот барса форум сте

Некни сите чинеа, сеа никој :ROFLMAO:

Банирај ме слободно ако имаш таква опција.. IQ-то ми падна од толку срање шо имам читано тука.. Бетер од официјалниот барса форум сте

Некни сите чинеа, сеа никој :ROFLMAO:

Значи според тебе не треба да се радуваме кога победуват, и не треба да ги тераме у пм кога не се залагат? Шо друго ни останува како фанови? Му паднало IQ-то , а додека траеше трансфер периодот навиваше да не потпишат Кутињо и Дембеле.:pos:

Дај игнорирајте го , подалеку од Деулофеу не знае.

Денис Суарез е злато фудбалер , не сакаше трансфер во друг тим за да се докаже , мора повеќе шанса да му се дава . (y)

Значи според тебе не треба да се радуваме кога победуват, и не треба да ги тераме у пм кога не се залагат? Шо друго ни останува како фанови? Му паднало IQ-то , а додека траеше трансфер периодот навиваше да не потпишат Кутињо и Дембеле.:pos:
Па срање се двата од шо мака да ги сакам

Работата е да се остане реален и во пораз и во победа

Суарез е спремен за во Кина. Буквално бескорисен е надвор од 16, бавен и неспретен.
И Пике очај. Во јануари мора да го довлечкаат тој колумбиецот, ваљда ќе се угоди.

Умтити е цар!

Против Еибар мора Денис-Роберто-Црни Деко во средина

Нема да му текне тоа на оној Хасан (Валверде) од Збогум Румелија!

Суарез на клупа треба да биде, Бускетс и Пике исто така.

Ракитич требаше да биде продаден, јас без тренинзи да ме викнат, подобро би изиграл од оној глупак, за Хрватска трча - сапуници низ газето му излегуваат - за Барса зема плата околу 5-8м си го лади цело време, никаква заинтересираност!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom