Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ливерпул го потпиша Кеита за следната сезона, а пуштуја понуда и за Лемар, што би значело дека Кутињо доаѓа следната сезона. Се надевам нема да лупнат 160 милиони за играч што ќе дојде тек следната сезона, со тоа би се надминале во сопствените глупости

Се знаеше дека следна сезона ќе го соберете Кутињо.

Мислам дека Кутињо не иде овој трансфер период , а за вториот фудбалер можеби е Ди Марија или Инсиње. Сери е исклучен од преговарање .

Гледам имало луѓе што отишле на презентацијата на Паулињо , со кој ум . :pos:

Robert Fernandez: "Coutinho? If Barcelona go for a player in the market, he's for now not next year."

Robert Fernandez: "By Wednesday, a statement will be ready for you."

Ова веројатно се однесува на тоа дека до среда ќе се знае кој ќе си оди, а кој доаѓа.

Ќе има уште еден трансфер максимум, најверојатно Ди Марија или Инсиње. Ливерпул наредната сезона ќе ги сонува тие 160 милиони шо можат да ги земат сега.

Jorge Mendes has now left Barcelona after a meeting with the club. He says that the Di María to Barça rumours are false.

Изгледа не е Ди Марија тој вториот што го планираат според Роберт Фернандез .

Можеби е Инсиње , само да не испадне некој сосема трет фудбалер , трансфер ала Паулињо.:facepalm:

Некако страв ми е за Иниеста последниве неколку дена..не знам зошто

Ај за носење ќе донесат некој како Паулињо, али по праиме шо треба 5-6 играчи да си заминат? Абер немаат... ц ц ц. Коа ќе ми текне само што пичуваа во Јуни, као Валверде сака сите трансфери да се завршат до 12 Јули :D

П.С. Тој најмалку што треба да си оди, Марлон, најверојатно на 2годишна позајмица во Ница. Ако не аи го вратиме догодина, Ница има право да ги откупи за 20 милиони...

Ќе се убијам каква управа имаме.. продаваме таленти од 20год, а ги оставаме Вермален, Маскерано....

Чекај сериозно Вермален ви е уште во тим, не беше во Рома негде минатата сезона?
Беше ама се врати од позајмица. Најверојатно ќе биде 4ти штопер, му требало искуство на Валверде. :tapp:

Абе кој ги ебе тие шо се во тимот резерви, нека донесат барем едно квалитетно засилување во средина за друго мање битно.

Мислам дека на крај ќе дојде Кутињо, Ливерпул не знам шо толку ја тупат работата, кога и самите знаат дека мора да го продадат.
Тер/Силесен
Семедо/Видал Пиќе/Маскерано Умтити/Вермален Алба/Дињ
Ракитич/Паулињо Бускетс/Андре Гомеш
Кутињо/Иниеста/Рафиња/Роберто
Меси/Туран Суарез/Пако/Мунир Дембеле/Делофеу/Денис​

Шо ги тропнаа парите за Паулињо комотно ќе го донесеа Мартинез на штоперска позиција, вака сега ќе мора да крпат со стаклениот Вермален. А шо убаво ќе си заличеше одбраната со Семедо , Умтити и Мартинез нови свежи играчи желни за докажување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom