Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Barça tried to barter with Arsenal to try and sign Özil when they were interested in Arda Turan. [md]

Озил има уште една година од договорот .[DOUBLEPOST=1504076732][/DOUBLEPOST]Douglas to Benfica is almost done. A mandatory buy option is part of the deal. Benfica have to buy him at the end of the season. [sport]

hallelujah-o.gif

Последно уредено:
Доколку Кутињо не дојде, Лемар од Монако веројатно ќе биде втората опција.

Доколку би се реализирал Лемар, го имаме заедно со Умтити Семедо Дембеле кои се млади талентирани фудбалери. На долги стази може ова да се исплати многу, не дека и Кутињо е стар сепак.

Доколку Кутињо не дојде, Лемар од Монако веројатно ќе биде втората опција.
160 милиони за Кутињо се многу, ама реално Лемар не ми е баш Барса тип, ако некој зимавме од Монако годинава тоа треваше да бидат Фабињо и Мбапе.

Consultancy mode on:
Го зимате Лемар за следна година да ни го земете Кутињо и да го пратите Лемар кај нас :D

И некој ако ја флопне сезоната едниот тим нема да сака размена. :LOL:

Лемар --Суарез-- Дембеле

Меси

Бускец---Горецка

Алба--Пике--- Умтити--- Семедо

Тер Штеген
Перфекција состав , ама не е можен , од 4-3-3 не се откажуваме

Ја искрено го сакам Дубала.

Шо побрзо се ослободите од Бускетс и Пике толку побрзо ќе заличите на тим, вака со нив двајцата како со хендикеп ќе играте.

Дибала е некомпатибилен со Меси , и додека е Меси во тим нема да дојде .

Consultancy mode on:
Го зимате Лемар за следна година да ни го земете Кутињо и да го пратите Лемар кај нас :D
Како стоите со ффп? Ги зедовте Салах, Чембрлејн, Кеита( ако се рачуна во овај трансфер рок), сега гледам нудите 90 милиони за Лемар и за ВВД 80-90. Ако дојде и Лемар логично би било да го продадете Кутињо, во случај да остане и покрај засилувањата тогаш секоја чест за газдите, колку и да не ни се допаѓа нас тоа, едноставно ќе биде права лекција како треба да пазари еден клуб.

Со трансферот на Окс се дупка 70 милиони фунти . Во овие не влегува Наби Кеита . Дали можат да си го дозволат ова не знам .

Како стоите со ффп? Ги зедовте Салах, Чембрлејн, Кеита( ако се рачуна во овај трансфер рок), сега гледам нудите 90 милиони за Лемар и за ВВД 80-90. Ако дојде и Лемар логично би било да го продадете Кутињо, во случај да остане и покрај засилувањата тогаш секоја чест за газдите, колку и да не ни се допаѓа нас тоа, едноставно ќе биде права лекција како треба да пазари еден клуб.

Брат, Ливерпул не троши ништо, ова е прво потрошувачко лето да кажам после она кога си отиде Суарез (а и тоа пак бевме у плус поради продажби). Летово ќе го дадат Сако за 30м а зимава не купија ништо. Без Кеита кој ќе влезе у следна година со купувањето на Салах и Окс а евентуалната продажба на Сако ќе имаме потрошено нешто помалку од 40м фунти. Ливерпул има пари, работи во плус само што не е сфатливо да троши, затоа што скоро никогаш не трошеле пари, секогаш купувале играчи за пола кило семки, затоа и навивачи на Ливерпул не веруваат во останување на Кутињо. Научени сме дека ако имаме лето во кое трошиме, мора да си ја продадеме првата ѕвезда.

Салах 35
Окс 35
Робертсон 10
Од друга страна
Лукас 5
Виздом 5
Стјуарт 10
Сако ќе лета за 30
Само 20 милиони ќе сме во минус вака. Уште едно асално засилување без проблем можат да земат. А за две не знам ама не е проблем и две да се. Три трансфер периоди со ред влегуваат во плус така да.........Башка што Кутињо и в година ќе можат да го шитнат за 100 + доколку изигра добра сезона (а ќе изигра ако остани пошто мора)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom