Invader
I am not in danger, I am the danger!
- Член од
- 17 ноември 2008
- Мислења
- 18.022
- Поени од реакции
- 22.930
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тоа е таа германска школа на голмани, нормално Тер Штеген е над просек и затоа е во БарсаИ да, Штерген заедно со Нејмар мислам дека беа клучот вчера... На 3-1 коа искочи сама Кавани му фати зицер и последниот фаул беше направен над него))
Злато вреден голман. Дефинитивно права одлука да биде прв голман и во ЛШ и во Лигата...
На марка можат да напишат дека псж поминал понатаму, ништо чудно.Не знам дали сте постирале, сеа излезе на марка некои давале изјави незадоволни навивачи напуштиле стадион у 80та минута![]()
![]()
![]()
![]()
Има бе изјави од навивачиНа марка можат да напишат дека псж поминал понатаму, ништо чудно.
Ако има такви "навивачи", тогаш не ни заслужиле да го видат пресвртот.Има бе изјави од навивачи
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Имаше еден од Ротердам тип, седел во 8 ред во аголот каде што отишол да се радува Роберто после голот, он во 85та минута излегол, сакал да избегне гужва. На крај голот на Роберто во кафич пред Камп Ноу го видел, низ прозорецот.Ако има такви "навивачи", тогаш не ни заслужиле да го видат пресвртот.
Мене пак впечатокот ми беше дека е доста лош. Негова беше и грешката заедно со Пиќе при голот. Имаше и доста загубени топки. Умтити имаше натпревар од сништата.Иван Ракитиќ заборавив да го пофалам вчера, изгина човекот, растури.
Да, направи грешка за голот, но сепак мислам дека доста одработи на средина, покриваше и за него и за Меси. За Умтити се согласувам дека одигра одлично.Мене пак впечатокот ми беше дека е доста лош. Негова беше и грешката заедно со Пиќе при голот. Имаше и доста загубени топки. Умтити имаше натпревар од сништата.