Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас бев како во ситуацијата на Овен, само овај 100 пати поцивилизирано го направи тоа
Еве, те убедија.Како знаеме? еве јас искрено незнам и како би ме убедил дека тоа е барселона ?
Не го сваќај како провокација ова, сериозен сум.
Еве, те убедија.![]()
Кмее кмеееФала многу, забораено ми беше одамна утакмиците со Милан,АРсенал и сите др каде што сте пуцале по 1-2 пенали или имало црвени.
Од Суарез она во Нба не е фаул не па пенал на ваква утакмица.Ама тоа е тоа џабе муабет сеа.Честито
Блазе си на вас што можете да разгледувате детали јас не сум у состојба за такво нешто... се ми е рамно испишавме историја никој не се вратил од 4:0 колку што јас знам ... јадеа бурек и со Милан кога беше реваншот нема шанси па имаше шанси сеа исто ... у превод друштво кога барса ке изгуби со добар резултат у нок аут фаза купувајте карти за реванш ке имате добра забава хахахахаBTW по снимкава и пеналот врз Суарез беше пенал. Сите гледаме горе поради контактот со рака ама Суарез падна поради коленото на Маркињос...16та секунда перфектно чисто се гледа
https://u.nya.is/zuityl.mp4