Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
АУУУУУУ НЕ МИ СЕ ВЕРУВААА ДАЛИ Е МОЖНО ОВА АООООООООООООО :cuc::cuc::cuc::cuc::pos::pos::pos::pos::aplauz::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Последните 5 минути како дрогиран бев, ни на 10% не се сеќавам, сите околу мене против Барса, цело време пцујат, колнат...... Сега гледам дека коленото ми е однесено, на голот на Роберто скокнав од стол трчав низ кладилница и на крај на колена се лизгам како ненормален :pos::pos::pos::pos: ако ви кажат дека имало некој ненормален лудак во Моцарт на железничка, да знаете кој бил :vozbud::vozbud::vozbud:
Свака част, ова не може да се опише со зборови, мора да си фан на Барса и да го почувствуваш ова, вакво чувство не можат сите пари на светот да го заменат!!
Капа доле за сите, од тренер до сите играчи! :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Нејмар :cuc: Имам речено 1000 пати дека е злато вреден играч, како се бореше денес само, трчаше и напред и назад. Најзаслужен што поминавме понатаму дефинитивно.

''Hospitals should hire more nurses in 9 months because there's going to be so much love tonight." -Pique

Изгледа ПСЖ нема да биди единствен шо го примил вечерва :icon_lol:

Еве, те убедија. :kezec:

Фала многу, забораено ми беше одамна утакмиците со Милан,АРсенал и сите др каде што сте пуцале по 1-2 пенали или имало црвени.
Од Суарез она во Нба не е фаул не па пенал на ваква утакмица.Ама тоа е тоа џабе муабет сеа.Честито

Фала многу, забораено ми беше одамна утакмиците со Милан,АРсенал и сите др каде што сте пуцале по 1-2 пенали или имало црвени.
Од Суарез она во Нба не е фаул не па пенал на ваква утакмица.Ама тоа е тоа џабе муабет сеа.Честито
Кмее кмеее

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

BTW по снимкава и пеналот врз Суарез беше пенал. Сите гледаме горе поради контактот со рака ама Суарез падна поради коленото на Маркињос...16та секунда перфектно чисто се гледа

https://u.nya.is/zuityl.mp4

BTW по снимкава и пеналот врз Суарез беше пенал. Сите гледаме горе поради контактот со рака ама Суарез падна поради коленото на Маркињос...16та секунда перфектно чисто се гледа

https://u.nya.is/zuityl.mp4
Блазе си на вас што можете да разгледувате детали јас не сум у состојба за такво нешто... се ми е рамно испишавме историја никој не се вратил од 4:0 колку што јас знам ... јадеа бурек и со Милан кога беше реваншот нема шанси па имаше шанси сеа исто ... у превод друштво кога барса ке изгуби со добар резултат у нок аут фаза купувајте карти за реванш ке имате добра забава хахахаха

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Значи последниве години откако првата во гости ја губи, дома реваншот е хаос...Интер изгубија, Челзи изгубија, Милан и ПСЖ ги поминаа.
Како и да свртиш, сите беа епик утакмици.
BTW: Прва екипа во историјата со 10 години по ред влез во 1/4 финале на ЛШ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom