Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ставете некое клипче од прославата, јас излетав, полудев, ништо не видов после голот :pos: :pijanco:

Јас ништо не памтам последните 5-6 минути , како низ магла ми е се. :pos: Дефинитивно реприза ќе се гледа , особено второ полувреме.

Абе кој беше ликот од фан клубот шо беше тажен шо ќе оди на реваншот? Какво е чувството да си дел од најголемиот историски камбек на Барселона? :D
Auuuuuu @Vilanova samo toj znae kako mu e sega. Dvesta kura pusham da bev na negovo mesto.

Абе кој беше ликот од фан клубот шо беше тажен шо ќе оди на реваншот? Какво е чувството да си дел од најголемиот историски камбек на Барселона? :D
@Vilanova мислам беше, која среќа е човекот значи, секоја чест. Ќе раскажи ваљда шо било, како било :icon_mrgr:

Другар стримаше live по 6-тиот гол од Камп Ноу, ама нема смисла да го шернам клипчето тука...

IMPOSSIBLE IS NOTHING

C6bcbBeWYAELxxp.jpg

Јас искрено не верував во пресврт после тие глупости што ги направија. Во секој случај епски меч и каков преврт во кариерата на Роберто

Мене сеуште најепски гол ми е Иниеста против Челзи, вториот пенал немаше врска со животот, ама останува надежта дека ќе дојдат во Скопје!!!

Од еден од нај симпатичните ќе ми станеше најомразен Ракитич при голот на ПСЖ

Роберто во овие 20 минути одигра совршено на позицијата на Иниеста. Ајде сега нека изигра страшни две сезони во средината како на лев бек па после голман.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom