Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Условот е или да настапува во Ла Лига, или да биде слободен играч. Значи, пиши пропало, или нема никој да донесат, или единствен кој може да дојде е Маикон, кој има 35 години и според моменталната форма е полош од Даглас.

Полош од Даглас? Зарем има таков играч? :D

И онака како уште на почетокот на сезоната управата ризикуваше да играме без десен бек, еве им сегашната можност да си проверат каква успешност ќе има тоа.

Ај вечер да даде Господ нерешено со даден гол да биде реваншот интересен. На реваншот сум на Кампот, ако оди и друг некој од тука нека пише :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Мислам дека најголема посетеност на уткмици имаме од сите фан клубови. Да живее Виз Ер :D

Не сум сигурен за формата на Бускец и Иниеста, ама веројатно ова е најсилниот состав што го имаме

Не сум сигурен за формата на Бускец и Иниеста, ама веројатно ова е најсилниот состав што го имаме

Најсилниот само место Гомес да бил Ракитич. Не знам што се куропеца Енриќе со оставањето на Ракетата на клупа.

Ептен лош психолог е. Со Видал ептен ја утна. Уште прошлата сезона во вториот дел кога доби право Видал за настап овој одма после една две лоши утакмица го закова на клупа, па често не го ни зимаше во состав и му ја еба самодовербата. Исто и сезонава бевме сведоци како на некои натпревари повторно го оставаше на трибини и тргаше без класичен десен бек. Кармата за Енриќе се деси во најдобрата негова утакмица да се повреди до крај на сезона.

Не треба да спомињам колку подобро ќе покрива Ракитич од Гомес во дефанзива посебно на страната кај што е Роберто.

Многу се опасни ПСЖ , не знам дали нашава одбрана ќе издржи .

Ќе не попарат овие како тргнало работава, сега па и со повредава на Нејмар...

Овде ќе ни се случи потоп , пак нека не го игра Ракитиќ

Енрике тикварот аут , никаква подготовка на тим , УЖАС . Уште и мртвиот Гомеш го игра пред Ракитиќ . а Бускец е дно дна .[DOUBLEPOST=1487104207][/DOUBLEPOST]Како си се шетаат по нашата средина па па па.

Средината ни е бедна. Умтити одигра солидно во прво а сепак двата гола паднаа по негова вина. Супер квалитетни играчи има ПСЖ така што ако не се промени нешто во наредните 50мин ќе не елиминираат уште денес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom