Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Очекувам од раководството да му даде отказ на Енрике одма штом заврши натпреварот .

На руски гледам и не можам да разберам дали игра Суарез

Не можам да го гледам Гомеш , ми иде да отидам таму и да го утепам . :shook: :uzi:

Барем да не погубат на цело до крајот , 4-0 или идеални 5-0.[DOUBLEPOST=1487106239][/DOUBLEPOST]РАФИЊА :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ништо не ги спасува и да дадат гол , секако примаме на Кампот . Овој двомеч е загубен .

Искрено почнувам да уживам во ова. :pos::pos: :pos:Ако значи отказ за педерот на клупата слободно нека ни дадат уште 2-3.

Ете го потопот , ова е срамно и мора да има последици , отказ за Енрике и чистење на просеците насобрани на средина .[DOUBLEPOST=1487106980][/DOUBLEPOST]
Искрено почнувам да уживам во ова. :pos::pos: :pos:Ако значи отказ за педерот на клупата слободно нека ни дадат уште 2-3.

Никогаш не сум се чувствувал толку индиферентно кога примаме гол , си заслужија потполно и ако ова значи отказ на Енрике ќе има нешто добро да се извлече од натпреваров .

Таман ќе пишев губиме три нула а Кавани не дал гол..

Успеавме да се елиминираме за 50 минути

Не го бркаат Енриќе до крај на сезона, а нит па он сам ќе си даде отказ.

Во овие 20 години колку што ја пратам Барселона никогаш немам сменето програм,сега сменив 70 мин.Патетично е ова,бруки!Енрике под хитно отказ уште вечерва или најверојатно сам ке си напушти.

Не го бркаат Енриќе до крај на сезона, а нит па он сам ќе си даде отказ.

Слободно нека остане до крај сезона воопшто тоа не е проблем. Проблемот ќе биде и другата сезона ако продолжи.

Последен пат ваква поплава имаше против Баерн?

Затвор треба да лежат за ова, на одбрана со Маркињос и 2-3 бота шанса не им створија. Не дај Боже да се излажат ремунтада кампања да ми прават, уште толку да го срамат клубот. Бруки, најплатена екипа во сите спортови се понашат ко кур да не ги боли.[DOUBLEPOST=1487107501][/DOUBLEPOST]
Последен пат ваква поплава имаше против Баерн?

Баерн од најдобри денови, ние без Меси и без тренер. Не се споредува ова, ни играат со Бкмшљк, Нкунку, Рабио.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom