Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
а под ,,доследно,, што се подразбира..да го поништеа и 2риот гол на атлети ли :) :D

Помошникот веќе дигна знаменце , дебилот главен судија готов беше да признае , и десет да постигнаа потоа од офсајд и тие ќе ги признаеше .

5 минути продолжение за нас немаат давано кога овие правеја по 20 фаули, држеа време со лежење, сега дава. Црвените беа комедија, посебно овај на Суарез.

За црвениот на Роберто донекаде и беше во право, многу глуп потег од негова страна а пред тоа веќе имаше еден жолт картон.. али за Суарез глупост,фаул да постоеше, но никако и втор жолт или црвен картон... али сепак сме на крајот во финале :D

Маске се повредил пред крајот. Таман се вратија Бускетс и Иниеста сега ова и Рафиња..

Црвениве се префрлаат во Лигата, или финале без Грицко ќе се игра?
И не зезајте, Роберто со отворена копачка му влезе, глуп фаул направи и тоа секунди пред да биде заменет, ама чист црвен си доби.
Последниве 20 минути од утакмицава имаше се, само фудбал немаше, смешки беше.

Мене од цел натпревар, најмногу жал ми падна за Видал. Таман требаше да влезе, кретенот Роберто направи непотребен старт за втор жолт. А, Видал облече и дрес и чекаше само прекин да има за да влезе. И после црвениот на Роберто, го вратија Видал на клупа, како мало дете, а неколку минути потоа Енрике направи замена, влезе Маскерано на позиција десен бек...

Второ полувреме и во Мадрид и вчера бевме катастрофа, а последните 15 минути секој напад беше шанса за гол на Атлетико.

Стартот над Меси во 90тата ме потсети на злобниот потег на Уифалуши.

Kako e situacija za denes, povredeni koi ke igraat koi nema da igraat? Btw golema kvota za 2ka spored mene pa bi sakal strucno mislenje za timov vas za denes dali vredi da se odigra ili ne posto teski pari ke ulozuvam... blagodaram na razbiranjeto :-)

Kako e situacija za denes, povredeni koi ke igraat koi nema da igraat? Btw golema kvota za 2ka spored mene pa bi sakal strucno mislenje za timov vas za denes dali vredi da se odigra ili ne posto teski pari ke ulozuvam... blagodaram na razbiranjeto :)

Алавес победи на кампот , плус стигна до финале во кралскиот куп. Воопшто не е квотата голема , не вреди да се игра ако земеш во предвид како топло-ладно игра Барса сезоната.

Kako e situacija za denes, povredeni koi ke igraat koi nema da igraat? Btw golema kvota za 2ka spored mene pa bi sakal strucno mislenje za timov vas za denes dali vredi da se odigra ili ne posto teski pari ke ulozuvam... blagodaram na razbiranjeto :)
Пике од првотимците не игра, другите фит се..

5-0 ќе тепаме.. All in оди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom