Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Тотално небитен меч вечерва , слободно нека го пушти цел втор тим. МСН , Бускетс , Иниеста , Ракитич , се тоа треба да се одмара.

Еве денес даде три гола па опростена му е грешката од Класико, not

Не дека Менхенгладбах се некое мерило, ама Арда Туран е Роналдињо за Нејмар моментално.

Ништо не му стана.Така играше тие неколку утакмици коа беше Неј повреден. Проблемот е што не добива шанса на неговата позиција.

Да се надоврзам на муабетот од погоре за засилувањата. За мене Дињ и Умтити се супер засилувања , особено Умтити. Си гази црнчето во одбрана , најдобар штопер ни е моментално. Незнам зошто Лучо не го прекомандува Маскерано во средина , а овој да си биде тандем со Пике. Нормално на послаби утакмици може и да ги ротира , али иди најди послаби утакмици сезонава. :facepalm: Непобитен факт: Умтити и тоа како треба да биде приоритет пред Маскерано на штоперската позиција.

Дињ на моменти делува малце збунето , али пробивите и контролата на топката ја има , само треба да ги усоврши. Знае да пушти и бомбастичен центаршут. И тоа како момакот е феноменална замена за Алба.

Гомеш , дајте му време. Потенцијал има , али уште игра како под импресии од средината шо го опкружува. Има време и млад е , јас би му судел дури на крајот на сезоната.

Денис Суарез. Како крило ми стои поопасен и поконкретен , сеуште мислам дека е млад да ја превзема улогата на Иниеста. Ја има таа Барса воиграност , знае момакот точно кога да трча во празно за да му пуштат топка. ( Ова го приметив на пар утакмици кога играше крило ).

Алкасер.:facepalm: Патетичен изговор од играч , за 35 милиони имаше мал милион подобри засилувања на таа позиција кои ќе прифатеа да греат клупа. Против факинг Херкулес утна 2 добри шанси , што останува за другите.

Искрено јас сум оптимист за сезонава. Една титула од ЛШ/Примера мислам дека ќе ни падне. На моменти страшно иритира Лучо , како на пример синоќешното играње на Меси , али ротира , и мислам дека баш поради тие ротации сезоната ќе добие кулминација во вториот дел , како во неговата прва сезона. :)

Vchera ne e merilo ama veke nekolku utakmici sezonava se osekja deka problemot e shto nema konkretna zamena za iniesta, pa messi se vraka mnogu nazad i skros otsecen e od suarez a neymar e ostaven sam da solira.. Ocigledno deka na arda najdobra pozicija mu e levo krilo na denis desno a na gomes zaden vezen poshto premnogu spor i nekreativen e za ponapred ama ja ima elegancijata i dvizenjeto ala buskets..

[emoji837][emoji838] #FCB XI:
1. Ter Stegen
3. Piqué
5. Sergio
7. Arda
8. Iniesta
9. Suárez
10. Messi
18. Jordi Alba
20. S. Roberto
21. André Gomes
23. Umtiti

Добар одмор му падна на Нејмар цели 2 недели , колку да му се излади главата. Се освен победа денес ќе биде катастрофа.

Така така играјте си курот, после ќе се чудите на -9 на пола сезона.

Незнае да ги мотивира бе. :pos: Каков бот е овој Енрике , на мене ми е чудно како овој лик успеа да го направи тој успех во изминатите 2 години. Не дека нема да тепат , ќе им дадат 2-3 во второ ептен се боси овие , али смрди на 100 метри играта во последниот месец. Немаат буквално никаква желба и натпреварувачки дух.

Како е само можно секоја година ние да ги добиваме најтешките противници а Реал се шета до финале против екипи како Наполи,Рома,Псв,Волфсбург и слични.Не е фер ова дефинитивно,не дека нема да ги поминеме туку ги гориме играчите на самиот старт против тешки противници.Има некоја завера во ова,можда делува глупо ова што го пишувам али ја сум сигурен дека не е случајност и дека се прават тешки местенки.Тољку

Порано си имаше ждреб само во 1/8 финале, ама ,,УЕФАЛОНА" да си местат направија во секоја фаза ждреб. Ја расипаа ЛШ во секој аспект.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom