Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Толку од Видал значи, во зимскиот рок ќе го продадат.

Какви језиви трансфери правиме тоа е чудо. Се знае ли зошто е скаран со Енрике

Steta za Vidal, jas da sum vo uprava nema da mu dozvolam na Enrike da go izbrka, tesko deka ke najdeme podobar bek od nego, slab bil vo odbrana "da", demek bez nego odbranava cveta. Ako brkaa taka igraci Alves nemase da izigra ni edna sezona za Barsa, Marselo za Real itn.

Во каква форма е Бускец, мислам дека неговата позиција треба да ја игра Пиќе

На Пако му имаат речено дека ако даде гол ќе му убијат цела фамија. Друго логично објаснување нема...

Како сака да даде гол кога кампува во 16терец цело време, воопшто не учествува во играта. Имам чувство дека јако ни го увалија. Не верувам долго да остани кај нас.

Одлична игра иначе. Госпо си пука.

Позиционирање НУЛА , завршница НУЛА. 2 топки на ногата му ги нацртаа , ги утна. Катастрофа од играч , барем до сега. Нема оправдано ни 1 % од тие 35 милиони.

Steta za Vidal, jas da sum vo uprava nema da mu dozvolam na Enrike da go izbrka, tesko deka ke najdeme podobar bek od nego, slab bil vo odbrana "da", demek bez nego odbranava cveta. Ako brkaa taka igraci Alves nemase da izigra ni edna sezona za Barsa, Marselo za Real itn.

Ако мене ме прашуваш РОБЕРТО е најдобриот десен бек моментално во свет, како игра дечкото, свака част...

За Пако , дефинитивно лош старт на сезоната. Какви шанси промаши .... Знаеме дека првиот гол во нов тим е најбитен, ама вчера имаше две чисти шанси од кои барем една мораше да реализира.

Сетете се само дека Суарез откако дојде кај нас првите 9 утакмици немаше гол и беше преочаен. Далеку од тоа дека ги ставам во ист кош Луис и Пако, али дечкото има 22 год, има доста покажано досега, вреди да му се даде шанса...

И јас мислам време му треба на Пако да се вклопи, има преголема желба да даде гол, баш заради тоа и не успева.

Вечер со килавава одбрана и со формата на Бускетс ништо чудно и да го сркнеме.
Пеп се знае дека доаѓа да победи и да ја контролира играта. Енриќе нека постави висок пресин од првата минута, доста грешат овие во такви ситуации, впрочем видовме со Тотенхем колку грешки имаа првата и втората линија на Пеп, посебно првата.
Тука ја гледам повеќе нашата шанса, да ги натераме да грешат во изнесувањето на топката преку константен пресинг па преку брзи контри / полу контри да ги напуниме.

Битно за вечер ќе биде да е спремен Роберто, зашто ако не игра он Лучо најверојатно ќе иде на 3-4-3, нешто што ќе биде самоубиство против Сити.

Искрено вечер и со нерешено би бил задоволен. Нека се спрема за викендот против Валенсија во гости , овие почнаа да темпират форма. Оваа во сабота е далеку побитна од таа вечер со Сити.

Kakvo nereseno be mamata ke mu ja rasplakat na pep vecer, so kolarov stones zabaleta mozi vo epl ama ls malku potesko. Od celtik 3 gola primija. Se osven petarda e razocaruvanje za mene

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom