Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Тер Штеген, за да ја затвори мизеријата денеска и оваа комедија од утакмица.

Првиот и четвртиот гол од Тер Штеген, ептен созреал за овие две години во клубот

Ova e najgolemata greska vo istorijata na fudbalov, ne moze nikoj amater ova da go napravi. Koga pisev na pocetok deka e kikser go branevte, branete go I sega. Crep, ziva prevara od golman.

Ќе вадиме ли бод бе? :pos::pos::pos:

Гасам на полувреме 3-0 , отварам гледам 3-2 , одам гледам Штеген прави грешка за 4-2 , гасам , пак проверувам резултат 4-3.:pos:

Да не беше дегенот Тер Штеген барем нерешено ќе беше.

Ќе вадиме ли бод бе? :pos::pos::pos:

Гасам на полувреме 3-0 , отварам гледам 3-2 , одам гледам Штеген прави грешка за 4-2 , гасам , пак проверувам резултат 4-3.:pos:
Posledna ja cekav 2, sega ako izvadat bod uste potesko ke mi e :D

Стварно не ми се допаѓа Тер, уште од првиот ден...зрачи со некоја неоправдана ароганција и лажна сигурност..Таа слика ја комплетираше кога се бунеше..а до ден денес не оправда зошто сакаше да биде прва постава..6 нови играчи во тим, изгледа е преголем залак, и според мене цената на тоа ќе биде релативно понеуспешна полусезона..Се надевам дека како што сезоната минува ќе си дојдат работите на свое..Треба време, многу ум и Меси..

Хахаха, кај сте сега тие неколкумина што во август славевте титула? Демек новите засилувања сами ќе ни ја донеле Ла Лига, останува првотимците да се борат за ЛШ. :pos::tapp:
Вакви работи ќе се случуваат се додека тиквари како Тер Штеген и Матје а и недокажани играчи како Андре Гомеш го носат дресот на Барса и играат во прв тим во моменти кога со победа треба да избиеме на чело на табелата.
Најголем кривец е аматерот на клупата, кој нема појма од ротации. Тата Мартино е Гвардиола за него во поглед на избор на први 11.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom